Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ha apa így tudta meg, hogy meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Azt gondoltam, hogy dolgozik, de előbb hazajött és rám nyitott szex közben a barátommal, én voltam a passzív. A barátomat elküldte, és szabályosan kiütött. Utána elmondott mindenféle k.....nek, b...nak. Később hallottam hogy a szobájában sír. Mit tehetnék hogy ne haragudjon rám?2019. máj. 29. 17:30
1/20 anonim 

válasza:

Nem tudom, de valahogy nekem ez nem tünik valós szitunak.
2/20 anonim 

válasza:

A barátodat csak elküldte, téged viszont kiütött? Hirtelen felindulás akkor nem lehet, mert akkor mindketten azonnal kaptok. Szóval szimplán utál. :D
3/20 anonim 

válasza:

Azerintem most hagyd egy kicsit, aztan probald vele megbeszelni, vagy ha anyukad elfogadobb akkor elobb vele.
4/20 A kérdező kommentje:
Sajnos az. Nem zártam be a bejárati ajtót, és pont a nappaliban történt ahova belehet látni ha bejön. Mondta, hogy öltözzünk fel addig nyugodt volt, amikor beszélni akartam vele megütött.
2019. máj. 29. 17:36
6/20 A kérdező kommentje:
Azt nem szeretném eddig sohasem ütött meg és nincs nyoma sem.
2019. máj. 29. 17:39
7/20 anonim 

válasza:

Nincs nyoma? Most akkor megütött vagy szabályosan kiütött?
8/20 anonim 

válasza:

hajhh...még mindig itt tartunk 2019-ben, hogy szégyen ha az ember fia meleg?
Neharagudj kérdező, de apádat nem tudom komolyan venni.
9/20 anonim 

válasza:

Elég gáz,hogy így tudta meg.Lehettél volna óvatosabb is. Sajnálom apádat! Ha esetleg máshogy tudja meg,pl úgy,hogy közlöd vele,tuti másképp reagált volna de így nem csodálom a reakcióját
10/20 anonim 

válasza:

gaz, h megutott. azt meg talan megertem, h sokkot kapott es a sracot kizavarta, de sosem szabadna egy apanak megutni a gyereket. raadasul foleg nem a nemi identitasa miatt, mert igy egyertelmuve teszi azt, h nek fogadja el a sajat gyereket ugy, ahogy van. sajnalom, h megutott. ha beszelni akar veled akkor beszelj vele, de en most nem szolnek a helyedben semmit. mar csak azert sem, mert megutott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!