Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elszúrtam mindent ezzel a fiúval?
Figyelt kérdés
Sokáig nem vallottam be magamnak, hogy meleg vagyok. Mivel nem undorodok a nőktől ezért felszedtem csajokat, szexeltem velük és rövid időn belül szakítottam. Arra emlékszem hogy ilyen óvodás, kis iskoláskoromban szerettem filmet nézni a helyesebb férfi színészek miatt. Megismertem egy fiút baráti társaság által. Pár alkalommal megbántottam, ez azért volt mert utáltam magam azért mert ilyen vagyok. Ez a fiú érzékeny, aranyos. Volt egy élményem is vele, ekkor jöttem rá, hogy meleg. Azután megsértettem, annyira hogy sírt is. Közben beismertem magamnak hogy meleg vagyok, és nem tudom mit tegyek hogy megbocsásson.2019. máj. 22. 20:34
11/11 anonim válasza:
Ó, na szuper. Én most olvastam végig, örülök, hogy így alakult. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!