Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mindent elszúrtam?
Figyelt kérdés
nemrég beszéltem egy régi osztálytársammal,aki találkozni szeretne velem. én igent mondtam neki (mert hát valljuk be,helyes az a fiú és nagyon kedves vele, arról nem is beszélve hogy régen évekig szerelmes volt belém).már a helyszín és a napot is megbeszéltük,ám én többször is megkérdeztem anyukámat hogy mehetek-e,de nem mondott semmit. láttam rajta, hogy nem akarja,de nem mondott róla semmit. egy ismerősömtől segítséget kértem, és ma anyukám vele beszélt telefonon. hallottam hogy a találkámról is szó volt, és annak a személnyek elmondta anyukám hogy miért nem szeretné. talán egy kicsit igaza vanaz okot illetően, de van amiben nem értek vele egyet. én már nem szeretnék vele erről beszélni,mert ígyis úgy is nem lenne a válasz. és ha anyukám nemet mond, akkor apukám is. arról nem is beszélve hogy eddig nem volt fiúval kapcsolatom. és ez tényleg csak egy találka lett volna, mert azóta mindketten változtunk és szerintem ez egy alkalom lett volna, hogy kicsit beszélgessünk,ismerkedjünk. ám én aznap megyek arra, amerre a találka lett volna, így gondoltam rá, hogy beugrok vagy valami, de félek hogy kiderül. és amúgy nem tennék ilyet, mert nagyon jó kapcsolatban vagyok a szüleimmel és nem szeretném egy ilyen hülyeségért összeveszni velük és hogy ne bízzanak már bennem.mit tegyek??előre is köszönöm!2017. ápr. 25. 20:12
1/6 A kérdező kommentje:
14/l
2017. ápr. 25. 20:13
2/6 anonim válasza:
Beszéld meg a szüleiddel. Féltenek az esetleges fájdalomtól ha a fiú otthagy.. vagy lehet hogy még mindig az ő kislányuknak tartanak.. ezeket minél gyorsabban meg kell velük beszélni hogy felnőttél. És kérdezd meg tőlük amikor jó kedvük van, akkor nagyobb az esély hogy igent mondanak.
3/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszod! nyilván én is gondolkoztam ezen,de mikor meghallottam hogy miért nem akarja rögtön elment a kedvem mindentől. csak az a helyzet hogy még a héten találkoznánk.addigra beszéljek a szüleimmel?vagy mondjam le? mi van ha megutál vagy haragudni fog a fiú?
2017. ápr. 25. 20:38
4/6 L.Bandita válasza:
Leírnád nekünk is hogy anyádnak mi a baja a fiúval illetve mit mondott telefonba róla amit meghallottál, lehet abszolút nincs igaza. Tett valamit az a fiú a múltban, amiért anyukád nem akarja, hogy találkozz vele?
Szerintem beszélj anyukáddal erről, mond neki meg hogy neked nagyon fontos lenne ez a találka és hogy te szeretnél elmenni mindenképp.
Kérdezd meg tőle mitől tart és ígérd meg neki hogy az semmiképp nem fog megtörténni és legyen is úgy. Állapodjatok meg egy időben amire hazaérsz vagy felhívod telefonon, hátha az a baja csak hogy félt.
5/6 anonim válasza:
Első vagyok. Persze hogy ülj le velzk erről beszélni, mert ha állsz és vársz abból nem lesz semmi. Anyukád miért nem akar kiengedni?
6/6 A kérdező kommentje:
nos igazából az volt a baja az anyukámnak amit annyira még mindig nem értek, hogy az a fiú nagyon szerelmes típus: egyszerre 2 lányba volt szerelmes, belém és egy másik lányba, és a másiknak gyűrűt is vett. nem tom mi baja volt ezzel,de már minden megoldódott. besszéltek a szüleim, anyukám is beszélt velem, de végül elenged :) köszönöm a bíztató szavaitokat, segítségeteket! ;)
2017. ápr. 26. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!