Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindent elszúrtam eddig az életemben pedig, még "csak" 22 leszek. Van még remény?
ismerek ( ismertem.. ) két lányt. életem 2 legfontosabbja talán. de mindkettőt elveszítettem, egyiket a másik miatt.
az első komolyabb kapcsolatom, 2010ből ismert lány volt ( legyen B néven), aztán hamar szakítottunk a "kapcsolattal" , akkor még valahogy túl tudtam élni, egyszerű rövid túl jó barátság volt. 2011 elején megismertem egy másik lányt( nevezzük A-nak ) , a sorstól kaptam, ezért bánni fogom egész életemben, hogy rosszul döntöttem, a szívemre hallgattam. ugyanis "visszatértem" hosszú idő után az előző B kapcsolathoz valahogy. és még erőteljesebb lett belőle, mint még soha senkivel, a mai napig. vége lett természetesen, nem akarom részletezni ezt, 2013-ra virradóra sajnos majdnem öngyilkosságig jutott a dolog. viszont mindvégig amióta ismertem A-t ( 2011 ) azóta egész jól elvoltunk, talán a második legközelebb álló volt hozzám. mivel érzelmeim nem hozzá vezettek sajnos, nem eszemre hallgattam, így vele nem tudtam különös képpen "foglalkozni" amíg megvoltak érzéseim más iránt. ez nagyon hosszú idő volt. de 2013-tól már próbáltam rá koncentrálni, mert tudtam, hogy a sors adta őt nekem, és "ki , ha nem ő " . nos kiderült végül is mostanra, ami sejthető volt, amiért már nem tudtam közeledni egyre jobban hozzá ahogy akartam volna, mert ő kezdetbe örült a dolognak, és várta hogy én közeledjek hozzá, de ez ugye nem következett be. onnantól ő ( A ) egyszerű barátságként fogta fel az egészet, semmi több, és ez egyre jobban inkább elhalványodott számára, számomra pedig pont ellentétesen alakult, ezért még rosszabbul éreztem már magam, most pedig hogy totál két szék közé estem, nem tudom mihez kezdjek. kizártnak tartom, hogy még egy ilyen , hasonló, főleg "jobb" lánnyal össze hoz az élet.
"Ebből a kérdésből nem derül ki, mit szeretne megtudni a kérdező"
De nem jelentelek. Döntsél, és akkor jobb lesz.
talán túlságosan fontosnak érzed magad
vagy a rinyáláshoz való jogod.
3#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!