Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerül engem?
Az előzmény:
Randizgattam vele. De bevalotta h a volt barátjába szerelmes még, de el akarja felejteni. A mi kapcsolatunl elég lassa haladt előte. Így a lány elbizonytalanodott. Időt kért tőlem(1hetet).Én mivel egyre jobban beleestem nem akartam várni, mivel egy hétig kétségek között lenni nagyon rossz, és addig még mélyebb érzésrket éreztem volna. Azt mondtam h 2 nap alatt döntsön, mert utánna már én nem akarnám a dolgot. Utánna már rájöttem h ezzel az ultimátummal milyen nagy hibát követtem el, de késő volt. Írt másnap h időre lett volna szüksége de mivel nem adtam így hagyjuk egymást. Mondta h barátok lehetünk döntsem el. Én nem tudtam volna barátként ránézni ezt mondtam is neki. Azóta a lány kerül, elfordul, írtam neli facen de csak órákkal később reagál és akkor csak egyszavas válaszokkal. Miért? Zavarbam van? Vagy megutált? Lehet még esélyem?
Nem idő kellett a lánynak! Becsületesség hiányzott neki! Hogy megmondja vége!
Az "ultimátumodra" Nem azt kellett volna reagálnia, hanem szolni, hogy várj még! Ha van még valami!
De nincs a szivében már semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!