Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Konditerem zuhanyzójában, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konditerem zuhanyzójában, ha nincs elválasztó akkor mennyire szokás egymást szemrevételezni?

Figyelt kérdés
Esetleg elő szokott fordulni, hogy edzés utan kicsit más témázgatáshoz megjöjjön a kedv?

2019. máj. 15. 17:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szokás, nagyon is! Én legalábbis ezt tapasztalom
2019. máj. 15. 21:09
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Én úgy vettem észre elég sokan megnézik egymást. Sajnos még nem jött össze más témázgatás, de sok srácnak feláll a farka köztük nekem is legalább félmerevre. :D Akinek van kedve dumálni írhat. :D 22/f
2019. máj. 15. 22:30
 13/15 anonim ***** válasza:
96%
utolsonak igaza van en is jarok edzeni es ha nem is premier plánban nezik egymast ,de mindneki odapillant,,föleg a zuhanyzoba..vele szemben tükör van es mind a 6 zuhanyfülkét látod ki zuhanyzik es mindenki nezi a masikat,testét meg milyen a dakoja,,van kinek kicsit fel is áll,,nekem szokott..tegnap pl le se tudtam venni a szemem egy sracrol akkora volt neki ,,lankadtan vagy 15 cm 5 vastag nagy makkal,,nem is láttam meg ekkorat..szal barki barmit mond nezik igen ,max titokban
2019. máj. 16. 10:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Miért került át másik kategóriába?ez testépítő kérdés! Kikérem magamnak, hogy a homokos kategóriába legyen a kérdésem! Tessék visszarakni! Azonnal!
2019. máj. 16. 10:56
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

En tapasztaltam olyat hogy megy a nezegetes es nem csak az izmokat nezik hanem a peniszt is

Temazgatas nincs de pl a merevedes eleg gyakori

2019. máj. 16. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!