Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Konditerem zuhanyzójában, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konditerem zuhanyzójában, ha nincs elválasztó akkor mennyire szokás egymást szemrevételezni?

Figyelt kérdés
Esetleg elő szokott fordulni, hogy edzés utan kicsit más témázgatáshoz megjöjjön a kedv?

2019. máj. 15. 17:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Nem
2019. máj. 15. 18:10
 2/15 anonim válasza:
22%
én tudod miért nem tudtam soha másokkal együtt sportolni? mert nem vagyok férfias jelenség, és ezért állandóan melegnek hisznek, és távolságot tartanak tőlem, hiába nem akarok én semmit. Az olyanok miatt, mint te!! :/
2019. máj. 15. 18:14
 3/15 anonim válasza:
100%
Igen én megszoktam nézni másokat.
2019. máj. 15. 18:18
 4/15 anonim válasza:
78%
Az 1ik ujjad mindig legyen a seggedben zuhanyzás közben, 1 másik meg a szádban, ezzel jelezheted a többi hímnek, hogy se szopni se dugni nem akarsz.
2019. máj. 15. 18:33
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de farkak engem nem érdekelnek, gondolom erre megy ki itt a játék. De megmondom, azt én is eltanulmányozgatnám az öltözőben, kienek hogy alakul a felsőteste, deltája, bicepsze, combja, vádlija... Mégis csak el tudjam helyezni magam a többihez képest. Csak hát mivel nem akarja az ember magát "hírbe hozni", szerintem ezzel sokan így vagyunk, kényszeresen kerüljük a másikra csúszó pillantásokat. Ez van.

Pedig engem mindig az hajt, ha látom, hogy a másik ennyivel és annyival jobb, erősebb, izmosabb. Valószínű, ha világ életben mindenki cingár lett volna körülöttem, eszembe se jut, hogy tömegelnem kéne.

2019. máj. 15. 18:54
 6/15 A kérdező kommentje:
#5 mind voltunk így ezzel. Nem szégyen ez ma már. Fogadd el magad és hidd el nekem egész másként fogod utána megélni önmagad!
2019. máj. 15. 18:58
 7/15 Lazy Lover ***** válasza:
100%
egyén függő de én nem buzz--ulni megyek a terembe ha nem gyurni.....
2019. máj. 15. 19:50
 8/15 A kérdező kommentje:
És mi a helyzet a szaunával?
2019. máj. 15. 19:53
 9/15 A kérdező kommentje:
Izmos, izzadó férfiak összezárva egy kis szűk helyre...
2019. máj. 15. 19:53
 10/15 Lazy Lover ***** válasza:
100%
ember! ha meleg vagy járj olyan helyekre.....
2019. máj. 15. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!