Egy extrém vékony kezdőnek tudna-e valaki írni/linkelni egy komplett heti edzéstervet?
Figyelt kérdés
Hangsúlyozom, totál laikus vagyok. Életemben nem voltam még konditeremben és gőzöm sincs, milyen gépet hogyan és mennyit kell használni. A táplálkozás részével tisztában vagyok, minden más homály. Azonban egyáltalán nem vágyok arra, hogy bénázzak, ha egyszer veszem a bátorságomat és elméletben felkészülve elmegyek edzeni. Valaki összefoglalhatná nekem az összes dolgot, ami egy teljesen kezdő embert érinthet (gépek használata, etikett, szokások stb). Az a helyzet, hogy számomra abszolút idegen a konditermi szubkultúra (életemben nem emeltem egy kilót sem és sajnos sztereotípiáim is vannak) de már iszonyatosan zavar a testalkatom.2016. júl. 10. 19:41
1/11 Cortez70 válasza:
Heti 3 napos teljes testes edzés kell neked. Guggolás, fekvenyomás, evezés, mellről nyomás, bicepsz állva rúddal, csigás letolás tricepszre, hasprés, vádlizás. Mindegyikből mehet 4 sorozat, sorozatonként 8-12 ismétléssel. Vádli és hasnál mehet nagyobb ismétlésszám. Kb ennyi, nem bonyolult. A többit majd leírják masok, telón vagyok.
2/11 anonim válasza:
youtubeba beirod az izomcsoportokat vagy gyakorlatokat és kész. ha van pénzed akkor 4-5 edzésre fogadj személyi edzőt, de olyat, ami ért hozzá.
3/11 Cortez70 válasza:
Mi a gond az én tervemmel Herold?
4/11 anonim válasza:
gond nincs vele, de kivitelezni nem tudja. mondhatod hogy guggoljon, ha életében nem volt terembe vagy nincs ki megmutassad neki, 100% h rosszuk fogja csinálni.
5/11 Cortez70 válasza:
Ja okés. Amúgy meg bárkit megkérhet és megmutatja. Én hozzám is jönnek néha és segítek.
6/11 anonim válasza:
emberek nagy része nem mer segitséget kérni ismeretlentől. egy hónapja egy szálloda konditermében dolgozom, kicsi, napi kb 40 ember fordul meg, de el se hinnéd hogy mennyire töketlenek az emberek.
7/11 Cortez70 válasza:
Van olyan is. Engem mindig megtalálnak.
8/11 crudy válasza:
Régen engem is sokat találtak meg de csak azt kérdezték h mit hogy szedek és mit szúrok. Valamiért sose volt téma a kondiban h h kell kondizni. Kérdező! Fontos a helyes kivitelezés. Első válaszban kaptál egy korrekt tervet és nem árt ha valaki ezt megmutatja neked. Az is jó ha találsz valami rendes tagot a teremben vagy fogatsz valakit de ha fizetsz valakinek tényleg csak az első pár alkalomra. Sok edző csak elmondja h mit kell csinálj másfél óráig aztán leül és elkéri a pénzt az edzés végén.
9/11 A kérdező kommentje:
Még lenne egy fontos kérdésem: ha tök laikusként bemegyek egy edzőterembe, honnan ismerem fel ki a személyi edző és ki a törzsvendég? Ott szoktak szobrozni/dumálni a recepciós csaj mellett, akitől a bérletet is veszem? Tudom, egy introvertált lúzer vagyok, de pont ezért szeretnék változtatni az életmódomon, hátha nagyobb lenne az önbizalmam. És 1 "bevezető óra" átlag mennyibe kerül? Nem pofátlanság, ha nem veszem igénybe a teljes havi személyi edzés lehetőségét, ami neten, ahogy nézegettem olyan 20-30 ezer?
2016. júl. 11. 02:02
10/11 anonim válasza:
havi bérlet 5-15 között
személyi edzés 1-5 között óránként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!