Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy extrém vékony kezdőnek...

Egy extrém vékony kezdőnek tudna-e valaki írni/linkelni egy komplett heti edzéstervet?

Figyelt kérdés
Hangsúlyozom, totál laikus vagyok. Életemben nem voltam még konditeremben és gőzöm sincs, milyen gépet hogyan és mennyit kell használni. A táplálkozás részével tisztában vagyok, minden más homály. Azonban egyáltalán nem vágyok arra, hogy bénázzak, ha egyszer veszem a bátorságomat és elméletben felkészülve elmegyek edzeni. Valaki összefoglalhatná nekem az összes dolgot, ami egy teljesen kezdő embert érinthet (gépek használata, etikett, szokások stb). Az a helyzet, hogy számomra abszolút idegen a konditermi szubkultúra (életemben nem emeltem egy kilót sem és sajnos sztereotípiáim is vannak) de már iszonyatosan zavar a testalkatom.

2016. júl. 10. 19:41
1 2
 1/11 Cortez70 ***** válasza:
Heti 3 napos teljes testes edzés kell neked. Guggolás, fekvenyomás, evezés, mellről nyomás, bicepsz állva rúddal, csigás letolás tricepszre, hasprés, vádlizás. Mindegyikből mehet 4 sorozat, sorozatonként 8-12 ismétléssel. Vádli és hasnál mehet nagyobb ismétlésszám. Kb ennyi, nem bonyolult. A többit majd leírják masok, telón vagyok.
2016. júl. 10. 20:00
 2/11 anonim ***** válasza:
youtubeba beirod az izomcsoportokat vagy gyakorlatokat és kész. ha van pénzed akkor 4-5 edzésre fogadj személyi edzőt, de olyat, ami ért hozzá.
2016. júl. 10. 20:08
 3/11 Cortez70 ***** válasza:
Mi a gond az én tervemmel Herold?
2016. júl. 10. 20:10
 4/11 anonim ***** válasza:
gond nincs vele, de kivitelezni nem tudja. mondhatod hogy guggoljon, ha életében nem volt terembe vagy nincs ki megmutassad neki, 100% h rosszuk fogja csinálni.
2016. júl. 10. 20:13
 5/11 Cortez70 ***** válasza:
Ja okés. Amúgy meg bárkit megkérhet és megmutatja. Én hozzám is jönnek néha és segítek.
2016. júl. 10. 20:15
 6/11 anonim ***** válasza:
emberek nagy része nem mer segitséget kérni ismeretlentől. egy hónapja egy szálloda konditermében dolgozom, kicsi, napi kb 40 ember fordul meg, de el se hinnéd hogy mennyire töketlenek az emberek.
2016. júl. 10. 20:18
 7/11 Cortez70 ***** válasza:
Van olyan is. Engem mindig megtalálnak.
2016. júl. 10. 20:23
 8/11 crudy ***** válasza:
Régen engem is sokat találtak meg de csak azt kérdezték h mit hogy szedek és mit szúrok. Valamiért sose volt téma a kondiban h h kell kondizni. Kérdező! Fontos a helyes kivitelezés. Első válaszban kaptál egy korrekt tervet és nem árt ha valaki ezt megmutatja neked. Az is jó ha találsz valami rendes tagot a teremben vagy fogatsz valakit de ha fizetsz valakinek tényleg csak az első pár alkalomra. Sok edző csak elmondja h mit kell csinálj másfél óráig aztán leül és elkéri a pénzt az edzés végén.
2016. júl. 10. 20:43
 9/11 A kérdező kommentje:
Még lenne egy fontos kérdésem: ha tök laikusként bemegyek egy edzőterembe, honnan ismerem fel ki a személyi edző és ki a törzsvendég? Ott szoktak szobrozni/dumálni a recepciós csaj mellett, akitől a bérletet is veszem? Tudom, egy introvertált lúzer vagyok, de pont ezért szeretnék változtatni az életmódomon, hátha nagyobb lenne az önbizalmam. És 1 "bevezető óra" átlag mennyibe kerül? Nem pofátlanság, ha nem veszem igénybe a teljes havi személyi edzés lehetőségét, ami neten, ahogy nézegettem olyan 20-30 ezer?
2016. júl. 11. 02:02
 10/11 anonim ***** válasza:

havi bérlet 5-15 között

személyi edzés 1-5 között óránként

2016. júl. 11. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!