Ektrém ektomorf vagyok?
Sokat eszel? De miből? Nem mindegy ám!
Napi 2g/testsúlykilogram fehérje kell. Ha 50kg vagy, akkor neked napi 100g kell. Napi 5-6g/tskg szénhidrát kell. De nem mindegy miből viszed be!
Fehérje: sovány húsok, túró, tojás, szója, sajtok, protein tápkieg
Szénhidrát: zabpehely, tészta, rizs, teljeskiőrlésű kenyér
Tessék lejárni konditerembe. Kezdőként heti 2 napos egész testes edzésterv kell. Minden edzésen minden izomcsoportra dolgozz egy keveset. 2-3 hónap múlva már át lehet állni a heti 3 naposra, de szét kell majd osztani hogy melyik nap mire edzel. 2-3 hónap múlva már lehet átállni 1izomcsoport/edzés napokra.
Azért van jó hírem kérdező.Lehet te lassabban éeő
típus vagy és ez nagyon jót is jelenthet.
Lehet ők hamarabb öregszenek és ezért fejlettebbek, izmosabbak nálad.De lehet az idő neked dolgozik.
régen velem is ez volt a helyzet.Most meg szinte sajnálok
néhány embert a mostani kinézete miatt.Én meg learatom
a babért a csajoknál.Abszolút nem biztos, hogy ez az
ektomorf meghatározás jó.Az én példám -szerintem- megbuktatta.
Köszönök mindent. Még valami.
Középiskolába járok és hétköznap reggel korán kelek hogy beérjek.
Suli közben amik érnek, órák után hulla vagyok. Sőt még egy jó példaképem apám lenne, de sajna csak az ágyban élné le az életét. Ez is jó motiváció? Meg hát ilyen délután 4 fele kel csak föl én addigra a tanulásba is belefáradok. Mire oda érkezek az edzéshez----
Áhhh meg ez az alvás is nagyon fontos, mert ha pl. este már parok a holnapi dogától akkor meg nem tudok elaludni. Majd megvárom a suli. Azt majd lesz időm rá meg munkát is tudok belefektetni.
Ééééés kérem ez itt a reklám helye, ha motivációt keresel akkor kövesd Te is a blogom, én is nem rég kezdtem, dokumentálom a fejlődésem, kiegészítve hasznos információkkal, alkalmanként sztorikkal, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!