Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez hogy szokás az konditeremben?

Ez hogy szokás az konditeremben?

Figyelt kérdés

Bocsánat, ha nagyon nagy hülyeséget kérdezek de még sosem voltam konditeremben, viszont jövőhónaptól szeretnék járni.

Ha odamegyek teljesen kezdőként és nekem nyílvánvalóan kisebb súlyokra van szükségem akkor azt mindig saját magamnak fel kell pakolnom (vagyis inkább a plusz súlyt le), minden ismétlés után? Vagy az emberek megszokták várni míg a másik végez az ismétléseivel és csak utána veszik birtokba az adott gépet? Vagy így közösen szokták használni, míg a másik "pihen" kb. 1-2 percet? Viszont akkor meg folyton fel le kell rakosgatni a súly minden ismétlésnél, nem? :D

2018. aug. 19. 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Általában megvárják, míg a másik végez a gyakorlatokkal, de olykor az is előfordul, hogy közösen használják.
2018. aug. 19. 16:30
 2/5 anonim válasza:
Megszokták várni. Maradj ott a gép körül vagy hagyd ott a törülközőt és akkor senki nem fog oda menni.
2018. aug. 19. 18:09
 3/5 palilaci ***** válasza:
63%

Kozosen szoktak.

En odamegyek az gephez, vagy padhoz, koszonok, aztan rakerdezek, hogy mennyi van meg. Ha sok, akkor mondom, hogy szeretnek beszallni, aztan felrakom/leveszem magamnak a mozgatni kivant sulyt minden sorozat elott es utan. Ha 1-2 szettje van meg ott, akkor azt megvarom. Szerintem nem egy nagy dolog....

2018. aug. 19. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor szoktak beszallni, mikor az illetonek tul sok van hátra
2018. aug. 19. 20:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :)
2018. aug. 19. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!