Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennének, ha lenne egy szolgátok?
Figyelt kérdés
Szub srác, 19/f2019. máj. 12. 09:40
12/13 anonim válasza:
Ha a szolgát úgy értelmezzük, hogy mindig az lenne a fontos neki, hogy nekem jó legyen, akkor alapkövetelmény, hogy olyan farka legyen, ami nekem tetszik, és hogy mással ne szexeljen, amíg engem szolgál. Ezentúl csak annyi, hogy szophassam akkor, amikor nekem jól esik :) Más elvárásom nem lenne, esetleg annyi, hogy tudjak miről vele beszélgetni, mert az sem hátrány.
13/13 anonim válasza:
Az összes házimunkát vele végeztetném, minden nap alapos orvosi vizsgálatnak vetnném alá, hogy rendben van-e és egészséges, amikor felszolgálna neke m valami ételt vagy italt, azt tangában, de azon kívül meztelenül kellene csinálnia. Aztán ha úri kedvem úgy tartja, néha beengedném este az ágyamba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!