Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek? Vagy ti mit tennének?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Vagy ti mit tennének?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kérlek segítsetek. Már jó ideje együtt vagyunk a barátnőmmel és szeretem is nagyon viszont gondok vannak a szexben. Konkrétan nem tudjuk csinálni mert neki nem lehet. Ez így van már legalább egy éve, nekem viszont hiányzik a szex. Hivatásos prostihoz nem szeretnék menni mert az valahogy nekem nagyon nem jön be. A maszti értelemszerűen nem ugyanaz. Hogyan lehetne ezen a helyzeten javítani szerintetek? Köszi a segítséget! (28F)
2018. dec. 6. 18:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem és meddig nem lehet?
2018. dec. 6. 18:12
 2/13 A kérdező kommentje:
Még minimum fél év. Betegség.
2018. dec. 6. 18:14
 3/13 anonim ***** válasza:
54%
Meg akarod csalni?
2018. dec. 6. 18:19
 4/13 A kérdező kommentje:
Nálam ez nem ilyen egyszerű. Szeretem de vannak igényeim is természetesen. Hülyeségnek tartom ezt a kifejezést, attól hogy testileg valaki mással kielegülünk, még szeretem. Akkor ennyiből a haverokkal se érezzem jól magam ha nincs ott? Vagy bárhová elmehetek bárkivel és bárhogyan jól érezhetjük magunkat csak ne dugjunk mert az megcsalás? Szerintem az a megcsalás ha az ember azt hazudja a párjának, hogy szereti és érdekli mi van vele de mégis hazudik. Én nem hazudok, tényleg szeretem és igenis számít hogy mi van vele, többet segítek neki az életben mint valaha bárki. Ha nem így lenne, simán ott hagyhattam volna. De nem így tettem. Viszont ez az egy dolog hiányzik nekem.
2018. dec. 6. 18:25
 5/13 StevenUp ***** válasza:
100%
Hokizz párat és lenyugszol
2018. dec. 6. 18:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd ha annyira szeret tud segíteni, pl le tud szopni... vagy ha van melle akkor azzal is tudja verni, de lehet őt sem érdekli végképp az egész, akkor?
2018. dec. 6. 18:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Hat pedig drága szívem ez megcsalás
2018. dec. 6. 18:57
 8/13 Drazicc ***** válasza:
miért nem tudja kiverni vagy leszivattyúzni?
2018. dec. 6. 19:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Orális szex?
2018. dec. 6. 19:52
 10/13 Rockarc ***** válasza:
100%

A felnott ferfit az kulonbozteti meg a fiutol, hogy tud uralkodni az osztonein, vagyain. Nezd meg a sok incelt, aki errefele szokott nyavajogni, azok nem par honapot, hanem eveket elnek le sex nelkul. Mit csinalnal, ha a ceged kikuldene fel evre Ausztraliaba? akkor az igenyeid lesznek az elsok? Embereld meg magad, az asszony is ertekelni fogja, amikor ujra lehet gyurni majd a lepedot.

42F

2018. dec. 6. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!