Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonytalan identitású férfival lehet szerelmi kapcsolat?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy a férfi akivel összejárok biszex vagy meleg lenne. Eljegyzett egy nőt, és miután szakítottak, belement az orálba. Mikor végigcsináltam neki azt mondta, hogy nagyon jó volt, nő még ilyen jól sohasem csinálta neki. A második találkozást már ő kezdeményezte, és előtte beültünk szórakozóhelyre. Azt mondta, hogy kíván, ki akarja próbálni milyen s'''''. Azóta sokszor összejárunk, és nincs barátnője, bizonyos dolgokból meg azt érzem, hogy meleg. Lehet azért mert azt szeretném vagy nem tudom. Amikor írt az exem féltékeny lett, hogy miért írok neki vissza. A szex miatt érzem azt hogy talán meleg, mert ha a nőket szeretné szerintem nem élvezné így. Sokszor mondja, hogy milyen helyes vagyok. Meg tetszenek neki férfiak is. Lehet hogy meleg csak elfojtotta?2019. máj. 11. 12:54
1/1 anonim 

válasza:

Ha nem csak szexben van benne, feltekeny is rad es bokol is, az utalhat ra, hogy benne lenne veled.
Volt hogy biszex sracok mondtak nekem, mikor rakerdeztem, kapcsolat fiuval jatszik-e, hogy persze, mostanaban egyaltalan nem is erdekli lannyal.
Vannak biszexe akik csak dugni akarnak vagy hogy leszopjak oket, de olyanok is, akik erzelemre is vagynak, es tudnak is erezni fiu irant.
Az ilyenek nekem nagyon bejonnek :D mert fius fiuk tetszenek es na :D
SZerintem siman probalkozhatsz nala, csak finoman, ne eroltesd.
Es sok meleg kezdi ugy tagadassal, majd a biszex kifogassal, es rajon, hogy meleg. De nem biztos, hogy ő ilyen, lehet, hogy bi. Azért én probálkoznék:P
Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!