Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek komolyan gondolja vagy csak szórakozik? Nagyon bizonytalan vagyok.
Akkor meg ne valld be neki, hogy szerelmes vagy belé, csak mondd el neki, hogy meleg vagy, és az alapján láthatod, hogy a későbbiekben érdemes-e elmondanod neki az érzéseidet. Két választási lehetőséged van:
1. Vagy felfeded magad előtte, kockáztatva, hogy akár vége is lehet a kapcsolatotoknak, vagy
2. vagy elfojtod az érzéseidet és egészen addig zsörtölődsz, míg nem találsz mást, akibe bele szeretsz, vagy amíg fel nem emészt a gondolat, hogy de mégis mi van, ha ő is az és ő is hasonlóan érez.
Álltam ilyen választás előtt én is (igaz nálam a másik srác közel sem volt velem ilyen viszonyban, mint a te esetedben), én az elsőt választottam, végül elvesztettem, mert nem tudta elfogadni, hogy meleg vagyok. Fájt nagyon, sírtam is, mert elvesztettem egy barátot, de így évekkel később nem bánom, hogy megtettem, mert egyrészt rájöttem, hogy nem is volt igazi barátom, másrészt így túl tudtam lépni rajta. Mert nincs rosszabb egy reménytelen szerelemnél.
Én mindenképpen az elsőt javaslom, mert aki nem kockáztat, az nem is nyerhet. És mint írtam, a második választásnál pedig csak a kétségek közt lebegés lesz, ami szintén rossz.
az ilyen témákban mindig csak két választási lehetőséged van (a két véglet): elmondod - és vagy full happy lesz utána minden, mert ő is viszonozza az érzelmeidet, vagy örökre megszakad ez a jó kapcsolatod vele, mert ő nem így érez
vagy nem mondod el, és felmészt a gondolat, hogy "mi lett volna, ha...". szerintem az első opcióból jöhetsz ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!