Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek komolyan gondolja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komolyan gondolja vagy csak szórakozik? Nagyon bizonytalan vagyok.

Figyelt kérdés
n is fiú vagyok és van egy fiú osztálytársam akivel folyton tapizzuk egymást, folyton nézzük egymást. Többször is előfordult már, hogy az ölembe ült az iskolában is, én pedig közbe bökdöstem. Sokszor csak úgy odahajtja a fejét hozzám, odabújik vagy megölel. Facebookon pedig olyanokat ír, hogy én sokat számítok neki, meg értem bármit. De nem tudom eldönteni, hogy szórakozik e vagy komolyan gondolja. Barátnője még nem volt, pedig elég jól néz ki és már volt, hogy áthívta csaj is magához, de tudtommal nemet mondott. A suliba is ragaszkodik hozzám, keresi a társaságom, de volt, hogy fejött az osztályba a meleges téma és akkor lekezelően beszélt róluk. Sok lánnyal beszélget facebookon. Eléggé zárkózott, igaz jó barátjai nincsenek. Buliba is meg az iskolába is mindig ott akar lenni aholl én, mostanában pedig egyre aranyosabb kb mindent megtudunk beszélni ezen kívül. Több oszttálytársam is tudja már, hogy fülig szerellmes vagyok belé és mindig figyelnek minket, szerintuk is vonzodik hozzám, de ők se mondják biztosra. Meg folyton mondogatja, hogy találkozója van, élvezi, hogy ha szopat ilyen csajos témákkal.

2017. febr. 15. 14:28
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján elég valószínű, hogy ő is többet érez barátságnál, csak fél, hogy kiderül, ha bevallja neked. Próbálj meg egyszer kettesben lenni vele, és felhozni a témát, majd kérdezd meg, hogy ő mit érez irántad. Tapasztalatból mondom, hogy a fiúk nagy része ha társaságban van, b*zizik, meg ilyenek, amit én annak tudok be, hogy azt hiszik, ezzel fenntartják a férfi dominanciájukat. Viszont amikor kettesben vagyok velük, akkor meg tök normálisan lehet velük beszélni erről a témáról.
2017. febr. 15. 17:11
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Elég esélyes, hogy tényleg ő is többet érez, bár lehet, hogy csak nagyon kedvel. Viszont nem értem, ha több osztálytársad is tudja, hogy fülig szerelmes vagy belé, akkor miért nem mondod meg neki egyszerűen a dolgot? Vagy legalább annyit, hogy meleg vagy? Csak mert ezek szerint mások már tudják.
2017. febr. 16. 17:09
 3/30 A kérdező kommentje:
Eléggé félek attól, hogy ha mégse érez semmit akkor megromlik a kapcsolatunk. :(
2017. febr. 16. 21:46
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg ne valld be neki, hogy szerelmes vagy belé, csak mondd el neki, hogy meleg vagy, és az alapján láthatod, hogy a későbbiekben érdemes-e elmondanod neki az érzéseidet. Két választási lehetőséged van:

1. Vagy felfeded magad előtte, kockáztatva, hogy akár vége is lehet a kapcsolatotoknak, vagy

2. vagy elfojtod az érzéseidet és egészen addig zsörtölődsz, míg nem találsz mást, akibe bele szeretsz, vagy amíg fel nem emészt a gondolat, hogy de mégis mi van, ha ő is az és ő is hasonlóan érez.

Álltam ilyen választás előtt én is (igaz nálam a másik srác közel sem volt velem ilyen viszonyban, mint a te esetedben), én az elsőt választottam, végül elvesztettem, mert nem tudta elfogadni, hogy meleg vagyok. Fájt nagyon, sírtam is, mert elvesztettem egy barátot, de így évekkel később nem bánom, hogy megtettem, mert egyrészt rájöttem, hogy nem is volt igazi barátom, másrészt így túl tudtam lépni rajta. Mert nincs rosszabb egy reménytelen szerelemnél.

Én mindenképpen az elsőt javaslom, mert aki nem kockáztat, az nem is nyerhet. És mint írtam, a második választásnál pedig csak a kétségek közt lebegés lesz, ami szintén rossz.

2017. febr. 17. 19:00
 5/30 anonim ***** válasza:
82%

az ilyen témákban mindig csak két választási lehetőséged van (a két véglet): elmondod - és vagy full happy lesz utána minden, mert ő is viszonozza az érzelmeidet, vagy örökre megszakad ez a jó kapcsolatod vele, mert ő nem így érez

vagy nem mondod el, és felmészt a gondolat, hogy "mi lett volna, ha...". szerintem az első opcióból jöhetsz ki jól.

2017. febr. 17. 19:24
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
történt azóta valamilyen változás ?
2017. febr. 19. 01:04
 7/30 A kérdező kommentje:
Voltunk együtt egy buliba és csomó tapi volt kb mindenhol. Meg iskolában is sokszor odabújt, de nem merem neki elmondani annyira félek :(
2017. febr. 19. 14:11
 8/30 anonim ***** válasza:
90%
figyelj, mi már leírtuk a tanácsunkat, döntsd el mit akarsz. légy határozott.
2017. febr. 19. 18:05
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
De bakker összevissza tapizzátok egymást, ami már eleve árulkodó jel, mégis mi az isten tart vissza? Ne légy már ennyire nyuszi, szedd össze magad, különben nem is lehet soha a tiéd! Hajrá, légy ügyes és bátor!! :)
2017. febr. 19. 21:04
 10/30 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, megpróbálok erős lenni és elé állni minél hamarabb. :D
2017. febr. 19. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!