Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek komolyan gondolja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komolyan gondolja vagy csak szórakozik? Nagyon bizonytalan vagyok.

Figyelt kérdés
n is fiú vagyok és van egy fiú osztálytársam akivel folyton tapizzuk egymást, folyton nézzük egymást. Többször is előfordult már, hogy az ölembe ült az iskolában is, én pedig közbe bökdöstem. Sokszor csak úgy odahajtja a fejét hozzám, odabújik vagy megölel. Facebookon pedig olyanokat ír, hogy én sokat számítok neki, meg értem bármit. De nem tudom eldönteni, hogy szórakozik e vagy komolyan gondolja. Barátnője még nem volt, pedig elég jól néz ki és már volt, hogy áthívta csaj is magához, de tudtommal nemet mondott. A suliba is ragaszkodik hozzám, keresi a társaságom, de volt, hogy fejött az osztályba a meleges téma és akkor lekezelően beszélt róluk. Sok lánnyal beszélget facebookon. Eléggé zárkózott, igaz jó barátjai nincsenek. Buliba is meg az iskolába is mindig ott akar lenni aholl én, mostanában pedig egyre aranyosabb kb mindent megtudunk beszélni ezen kívül. Több oszttálytársam is tudja már, hogy fülig szerellmes vagyok belé és mindig figyelnek minket, szerintuk is vonzodik hozzám, de ők se mondják biztosra. Meg folyton mondogatja, hogy találkozója van, élvezi, hogy ha szopat ilyen csajos témákkal.

2017. febr. 15. 14:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Aztán írd meg, hogy alakult, kíváncsian várjuk!
2017. febr. 20. 09:52
 12/30 anonim ***** válasza:
6%
Probálj vele 2esben lenni. Beszélgess vele csajokró,bu-zzikról. De na vallj szítn. Tudatosits benne hogy te is hasonlóan érzel iránta és fonotos neked amit ő mond azt mond te is...illetve megértö vagy ha ő buza, és akkor is a barátja maradsz sőt...(akkor be valahatod neki).
2017. febr. 27. 02:05
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
De lehetőleg ne a búza és hasonló szintű szavakat használd, mert azzal csak elriasztod... Vannak normális szavak is...
2017. febr. 27. 19:34
 14/30 anonim válasza:
0%
Csak nekem lett hányingerem?
2017. febr. 27. 20:19
 15/30 A kérdező kommentje:
Miért lett hányingered? Nemtán homofób vagy? Nem tudod elképzelni min mentem keresztül, mennyi szenvedés és álmatlan éjszaka, amíg sikerült elfogadnim, higy sajnos ezen nem tudok választani. Mi is emberek vagyunk...
2017. febr. 27. 23:06
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szivleled a melegeket vagy nem akarsz segtiteni akkor minek írsz?

Ha meg hányingred van tölük akkor mi a faxnak nyitod meg a kérdést?

2017. febr. 28. 15:42
 17/30 anonim ***** válasza:
8%
Alkohol.
2017. márc. 5. 23:24
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
14-es, én is rosszul lettem, de nem a kérdéstől, hanem attól, ahogy értelmetlenül betrollkodtál ide a szuperintelligens megjegyzéseddel. Gyanítom, hogy a még megmaradt agysejtjeidre csak díszként tekintesz, és kicsit sem erőlteted meg magad, hogy igénybe vehesd őket. Az pedig, hogy még büszkén is hangoztatod ezt, már röhejes és sajnálnivaló. Ha semmiféle hajlandóságot nem mutatsz arra, hogy ezen változtass, talán nem kéne emberek között lenned...
2017. márc. 6. 10:04
 19/30 anonim válasza:
100%
Na van valami fejlemény? :)
2017. márc. 21. 19:51
 20/30 anonim válasza:
100%
Mi történt végül? 😇
2017. máj. 6. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!