Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek komolyan gondolja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komolyan gondolja vagy csak szórakozik? Nagyon bizonytalan vagyok.

Figyelt kérdés
n is fiú vagyok és van egy fiú osztálytársam akivel folyton tapizzuk egymást, folyton nézzük egymást. Többször is előfordult már, hogy az ölembe ült az iskolában is, én pedig közbe bökdöstem. Sokszor csak úgy odahajtja a fejét hozzám, odabújik vagy megölel. Facebookon pedig olyanokat ír, hogy én sokat számítok neki, meg értem bármit. De nem tudom eldönteni, hogy szórakozik e vagy komolyan gondolja. Barátnője még nem volt, pedig elég jól néz ki és már volt, hogy áthívta csaj is magához, de tudtommal nemet mondott. A suliba is ragaszkodik hozzám, keresi a társaságom, de volt, hogy fejött az osztályba a meleges téma és akkor lekezelően beszélt róluk. Sok lánnyal beszélget facebookon. Eléggé zárkózott, igaz jó barátjai nincsenek. Buliba is meg az iskolába is mindig ott akar lenni aholl én, mostanában pedig egyre aranyosabb kb mindent megtudunk beszélni ezen kívül. Több oszttálytársam is tudja már, hogy fülig szerellmes vagyok belé és mindig figyelnek minket, szerintuk is vonzodik hozzám, de ők se mondják biztosra. Meg folyton mondogatja, hogy találkozója van, élvezi, hogy ha szopat ilyen csajos témákkal.

2017. febr. 15. 14:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

kíváncsian várom a végeredményt...😊😋annyira érdekel hogy milett a folytatása.☺

Remélem megírod.☺

2017. máj. 7. 06:15
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg a végkifejletet, nagyon kíváncsi vagyok! :)
2017. máj. 23. 20:29
 23/30 A kérdező kommentje:
Sajnos ugyanugy megy tovabb egymas fejenek a huzasa, csomo tapi es utalgatasok, kinos beszekgetesek. Folyton mondogatja nekem, hogy milyen csajokkal beszekget meg elhivtak talalkozhatni meg le akarnak vele fekudni (meg mindig szuz amugy). Egyszeruen nemtudom neha vilagi cuki, legszivesebben felfalnam maskor meg nagyon elutasito es eltaszit magatol? Szerintetek hogyan tovabb?
2017. máj. 23. 22:38
 24/30 anonim ***** válasza:
89%
Regi kerdes es meleg se vagyok de olyat meg nem hallottam h egy fiu lany vagy barki azt meseli a kiszemeltjenek h kikkel fekudhetne le szal jo eselyel nem homokos, de szerintem mond el neki legalabb azt h meleg vagy mert igy a baratsagotoknak nincs ertelme.
2017. jún. 7. 14:37
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg a srác belédszeretett, de annyira frusztrálja a melegség gondolata, hogy ezt még magának sem meri bevallani, ezekkel a heterós dolgokkal kompenzál.

Én tök ugyanilyen voltam.

Az is elképzelhető, hogy ő is ugyanígy attól fél, hogy te nem mennél tovább, de ha ő igen, akkor megromlana a barátságotok.

Mindenesetre szerintem ő tart a melegségtől, még nem nézett szembe önmagával,

Vagy elmondod neki, hogy meleg vagy, de akkor lehet picit megijed és egy rövid ideig tartózkodik, hiszen itt akaratlanul is szembe kell néznie önmagával. Vagy pedig egy olyan alkalommal próbálsz meg picit jobban közeledni, mikor már van bennetek egy kis alkohol, ez oldja a gátlásokat. Itt akár több is történhet, hisz önmagában mondjuk egy csók még nem a melegség végítélete ha ittas az ember, így talán könnyebben átlépi magában a határt. De azért csak ésszel csináld, és ne élj vissza a helyzettel!

Sok sikert, szerintem van esélyed nála :).

2017. jún. 7. 16:20
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Ja ez a piálos dolog jó ötlet.

Anno én is így jutottam el odáig,hogy leszopjak egy pasit.

De neked még egy "félös" csók is elég,felvezetésnek simogasd meg az arcát miközben a szemébe nézel.

Egy kb:felér azza mintha a homlokodra írnád hogy meleg vagy.

Szinte biztoshogy megretten/viszakozik.

Akkor nyugtasd,hogy egy csók az semmi,meghogy,ez titokban marad,stb.

Hogy elötted bevallhatja hogy meleg,és te ugyan úgy a barátja maradsz(leszel ha úgy alakul)

2017. jún. 8. 00:05
 27/30 anonim válasza:
82%

Én elsőnek megkérdezném, hogy miért tapiz, meg ül az öledbe, stb... Hogy most hülyéskedik, vagy érez-e valamit irántad. Szerintem ez a legjobb megoldás.

Bár valószínűleg azt mondja, hogy csak hülyéskedik (még ha nem is), olyankor a reakcióját figyeld.

Ha meg már elmondtad neki, vagy történt valami fejlemény, azt mindenképp írd le. Kíváncsi vagyok, érdekes ez a téma.

2017. jún. 20. 08:49
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg. Megéri.
2017. júl. 11. 21:16
 29/30 anonim ***** válasza:
82%

tipikus fuckboi

szerintem ha már incselkedik akkor ő kezdeményezzen..

2017. júl. 23. 06:35
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Bár lenne nekem is egy ilyen barátom.

De amúgy nagyon remélem hogy jó alakulnak a dolgok és végül együtt lesztek.

Amúgy meg az alkoholos ötlet beválhat.

2017. júl. 23. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!