Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az exem bevallotta hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem bevallotta hogy meleg. Hogy reagáljam le jól?

Figyelt kérdés
Most tudtam meg az egészet. Az utánam lévő barátnőjét több mint 30 férfival csalta meg. Teljesen kiakadtam bár azt mondja csak a kapcsolatunk után évekkel kezdett bele az egészbe én mégis undorodom attól, hogy egy meleggel jöttem össze. Ha eddig hazudott azt is hazudhatta mikor kezdett bele. Úgy érzem ez megbélyegzett. A hazugsága az ami zavar. Többször is rákérdeztem régen és mostanában is a melegségére de mindent tagadott. Ha tudom róla mert nem hazudik a szemembe, nem jöttem volna össze vele.
2019. máj. 3. 00:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

8#:

Én nem vagyok meleg, de nem vagyok homofób sem!

Én írtam, hogy mit foglalkozik az exel, semmi köze már hozzá.

Én is hasonlóképpen jártam mint a kérdező, csak én a pasi vagyok.

Nekem nem volt vele bajom, és sokmindent megértettem miért történtek a dolgok úgy ahogy.

De ezért nem haragszom rá, és egyáltalán nem is foglakozom vele, mivel ex...

Lezártam a kapcsolatunkat, és azzal foglalkozom akivel vagyok, nem tekintek vissza.

Az egész kérdésből az derül ki, hogy a kérdező baromira nincs túl az említett kapcsolatán, és most haragszik a világra, a melegekre, meg mindenkire mert tönkre ment a kapcsolata.

2019. máj. 3. 08:43
 12/18 A kérdező kommentje:
Ne legyen már megengedett hazudozni ilyenekről csak mert jajj a lelkivilága. Tudta jól rólam, nincs gondom a melegekkel. Kihasznált ahogy az utánam lévő csajt is csak az még parázhat kapott-e valami ajándékot. Egy heteronak a tökeit nyisszantanák le egy hasonló viselkedésért akkor a melegsége miatt nehogy el kelljen nézni a gyerinctelen megcsalásait. Legyen már jogom eldönteni milyen emberrel vagyok, nem hiába kérdeztem rá a dologra. A hazug ember nem pedig a meleg ember zavar.
2019. máj. 3. 08:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

De ha az exed miért foglalkozol még vele?

A kapcsolatok nagy része nem azért megy tönkre mert őszinték az emberek...

2019. máj. 3. 09:01
 14/18 A kérdező kommentje:
18 évnyi barátság is fűz hozzá. Azt hittem olyan ami őszinte. Kolegák vagyunk egy baráti társasággal. A barátom meg ahogy megtudta szakított mert hogy ez milyen gusztustalan. A családom tesztekre akar elküldeni. Az ismerősi kör meg a hátam mögött súg össze. Annyira jó hogy önzőségében abba bele se gondolt milyen következményei vannak a hazugságának. Barátként is és nőként is megalázott.
2019. máj. 3. 09:18
 15/18 anonim ***** válasza:
88%

Férfi és nő között nincs barátság, csak nagyon speciális esetben.

Megszegtétek az egyik legfontosabb szabályt, háziu nyúlra nem lövünk!

Ennek iszod a levét, semmi köze melegséghez, hazugsághoz, sem semmi máshoz.

És még túl sem vagy rajta...

2019. máj. 3. 09:58
 16/18 anonim ***** válasza:
93%
Heteró nőként mondom bírom ezt, hogy míg nem tudtad, hogy meleg bejött, jó pasinak tartottad. A pasid meg nem azért hagyott ott mert az exed meleg, valószínűleg nem szeretett és kellett neki egy indok. Az meg hogy teszt és nemi betegségen témázol megint gáz, mert a heterók is elkaphatnak egymástól betegségeket. Viszont ha megnyugtat vizsgáltasd ki magad. Ha a helyedben lennék nem haragudnék a meleg exbarátomra, örülnék neki, hogy végre elkezdett férfiakkal ismerkedni. Mert melegként milyen teher lehetett neki heteró kapcsolatban lenni. Sajnos sok meleg, biszexuális ember kénytelen így élni napjainkban is a korlátolt társadalom miatt.
2019. máj. 3. 13:35
 17/18 anonim ***** válasza:
89%
Ahogy elotted is irtak, az tenyleg elitelendo hogy a kovetkezo baratnojet tobb mint 30szor megcsalta, DE az hogy azert hibaztatod mert nem tudta ezt elmondani neked... Te tudod hogy ilyenkor mi jatszodik le bennunk? Hat persze, fogalmad sincs es ugy allitod be mintha olyan piti dolog lenne. Probalsz nap mint nap feltunesmentesen beleolvadni a kornyezetbe, a "normalis" vilagba, es arra torekszel hogy veletlen se deruljon ki semmi. Az 1. randik az erdoben tortennek, hogy nehogy sejtsenek valamait az emberek, mivel egy kis varosban ha a szomszed tudja, akkoe mindenki. Allando elnyomasban kell elni, nem adhatjuk onmagunkat. Es te kerdezed hogy hogy reagaljad le jol a helyzetet, amikor 1 jo valaszt sem fogadsz el. Jol akarod lereagalni? Lepj tul rajta. Az ido nagy ur, az emberek elfelejtik. Hajra!
2019. máj. 3. 22:53
 18/18 Tomiii2 ***** válasza:
84%
Én egy heteró kapcsolatban élő 50 es pasi vagyok,akit szintén vonzonak a pasik,mindig voltak homoszexuális vágyaim de elnyomtam őket.Naponta foglalkoztat a téma,hogy elmondjam a barátnőmnek hogy azt hiszem meleg vagyok.
2021. jún. 23. 06:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!