Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma Magyarországon marihuánafogyasztónak lenni olyan, mint melegnek lenni?
Különbségek:
- a marihuána kis mértékben káros lehet az egészségre, a homoszexualitás semennyire nem, az megfelelő védekezéssel
- a marihuána fogyasztása döntés kérdése, míg melegnek lenni egy nem választható állapot
Hasonlóságok:
- a magyar emberek mindkettőt a “korcs nyugat libsi szellemi termékének” tartja
- az ember nem vállalhatja fel, mert attrocitás érné
- mindkettő bűntudatot okozhat a társadalom téves megítélése miatt
- sok esetben titkolni kell a család elől, mert nem tudnák elfogadni
- tévhitek élnek mindkettőről az emberek fejében
Nem vagyok meleg, viszont néha tépek, mert nem szeretem az alkoholt.
Hihetetlennek tartom, hogy az alkoholnak ekkora “kultúrája” van, mikor orvosilag bebizonyított tény, hogy kőkemény drog, mely súlyosan terheli a szervezetet és komoly fizikai függőséghez vezethet, miközben a marihuána enyhén szólva is jóval kíméletesebb a szesznél.
Megfogalmazódott bennem, hogy drogosnak érzem magam a társadalom szűklátókörűsége miatt (holott a fűnél keményebb dolgot soha nem fogyasztottam, és nem is fogok), és önmarcangolásba kezdek emiatt néha, bűntudatom lesz. Egy melg ismerősöm elmondta, hogy amíg nem fogadta el a másságát, hasonlóan érzett, mint én a marhuána szívásával kapcsolatban.
Az még hagyján, hogy a random ember mit gondol, le van szrva.
Engem az jobban felhúz, hogy ha van nálad 1g, akkor kaphatsz akár 5 évet is, de pl nem olyan régen a környékünkön egy fazon részegen halálos autóbalesetet okozott ÉS utána az eljárás ideje alatt megint részegen vezetett, kapott valami 3 évet.... Aki agyonverte baltával a kutyáit, az kapott 8 hónapot... Vicc. Teljesen arányos azzal, hogy mekkora kárt okoz az illető, mennyire veszélyes, nem?
Az tök mindegy, hogy idegenek mit gondolnak, az nem zavar. Libsizzen nyugodtan, aki akar. De ezek a büntetések ne legyenek már normálisak.
Időpont ma 20:31
Remélem, egyszer találkozunk, és jól bevered az undorító meleg pofámat. Remélem, jól elversz azért, mert születtem valaminek. Remélem, a véremben ázott arcom örökre belevésődik az elmédbe.
Nem ugyanaz a két dolog.
Szex nélkül nem élheted le az életed, függetlenül attól, hogy milyen beállítottságú vagy.
A Mariska meg élvezeti cikk, anélkül lehet élni, ez ugyanaz mint a cigaretta, a kávé, az alkohol, az energiaital és a többi.
Nem létfontosságú eszköz.
De mindenki úgy él ahogy akar, ha neked ez okoz örömet, élj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!