Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan azt, hogy a melegek azért lesznek melegek, mert a környezetükben ezt látják és eltanulják?
Figyelt kérdés
Sokszor hallom azt, hogy a gyerekek azért lesznek melegek, mert az környezetükben/interneten látják, és onnan tanulják el.
Akkor miért vannak melegek olyan országokban is ahol soha de soha nem beszélnek a melegségről, sőt, törvény tiltja azt, hogy 18 év alatt egyátalán tudomást szerezzen az ember arról, hogy melegek léteznek? (pl: Oroszország)
2019. ápr. 15. 20:10
21/22 anonim válasza:
Szerintem én azért lettem bi, mert az első élvezésem egy fiúval volt...
22/22 ftf1983 válasza:
Gondolom nem véletlenül alakult úgy, hogy fiúval élveztél először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!