Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnétek fogyatékossal?
Értelmi vagy testi is szóbajöhet.
Értelmi:Annyira azért nem sulyos,hogy ne tudná magárol,hogymi van.
Testi:képes ellátni magát. Tehat van keze,lába...mondjuk csak 1végtag hiany.
Testi fogyatékosokkal igen.
Az egyik magazin csinált fotósrozatot olyan veterán pasikról akiknek amputálva van a lábuk és elég szexik.
Sokan szexelnek velem, cukinak és aranyosnak tartanak, azt mondják, hogy nagyon jól nézek ki.
Üdvözlettel: Egy értelmi fogyatékos, aki csak szimplán nem dörgöli mások orra alá, hogy fogyatékos...
Illett a kérdéshez, sőt, kishíján egy válasz is rá. Szerintem itt helye van.
Egyébként meg sosem tudhatod hogy éppen egy értelmi fogyatékossal fekszel-e le. Sokan nem tudják rólam, akiknek meg valami úton-módon elmondtam, azok meg elég nehezen akarták elhinni.
Ha egyébként megvan a szimpátia akkor testivel igen. Nem taszít más fogyatékossága.
Szellemivel nem hiszem. Ott nem tudhatom, hogy képben van-e azzal kapcsolatban hogy mi történik. Másrészt nekem fontosak az érzelmek, a másik személyisége. Nem elég "csak a hús".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!