Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miert ilyen arrogánsak a mai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ilyen arrogánsak a mai fiatal melegek?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, kulsomre nem panaszkodom viszont azt figyeltem meg mostanában hogy nagyon arrogánsak es tömeggyártásúak lettek a mai fiatal melegek (25 éves korig kb).

Se gondolkodni nem hajlandóak, se reagálni nem tudnak alapvető kérdésekre kizárólag a snapchat insta face háromszög meg a divat határozza meg őket.

Ami az elszomorító hogy az arrogancia es a gőg süt mindegyikbol, mostanában nagyon sok ilyen fut be nalam alkalmazason de ok írnak elobb, en nem válaszolok jönnek a kérdőjelek hogy miert nem írok vissza ? Hogy hogy lehet az hogy nekem ő nem jön be? Pedig van penze is. Csak mert fiatalok azt hiszik mindenkit megkapnak. Es ez lett lassan az altalanos.

Az idosebbek meg nem bírnak leállni nem értik a nemet, bar ok csak betennek mindegy hova csak mozogjon kb es egyiket se lehet levakarni.

Léteznek normális melegek egyaltalan? Akik nem csak farokra meg tejre hajtanak meg pénzre követőkre hanem lehet három szót értelmesen beszélgetni velük vagy elutazni világot latni ??

2019. márc. 23. 21:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Bennem ilyenkor mindig felmerül egyáltalán te jó helyen keresel-e?

Mint azok a heterók, akik kitalálják maguknak hogy a kicsi farkuk miatt nincs esélyük a nőknél, persze teljesen átlagos a méretük. Mindemmellett az ízlésük annyira szűk női réteget jelent, hogy abban a ligában még simán elképzelhető, hogy ezért sem rúgnak labdába.

Én jópár évvel idősebb vagyok nálad, és eddig csupa remek srácot ismertem meg. Nem mondom, nem volt minden kapcsolat felhőtlen, de szerencsére ilyen gondok nem voltak.

Ettől függetlenül igen, az a réteg amit leírsz létezik, de ők igazából még magukkal sincsennek tisztában. Annyit tudnak, hogy melegek és nagyon szeretnének érvényesülni, jelentsen ez bármit is, és szállnak a jobbnál jobb lehetőségekre, de mivel valójában nem is tudják mit akarnak eléggé zavarodottak. Valószínű nekik sincs önbizalmuk, ezt próbálják leplezni aroganciával, meg azzal, hogy egy főnyeremény pasit keresnek.

Egyetlen kapcsolatom sem társkeresőn ismertem meg.

Biztos lehetne ott is, de valljuk be az már más terep.

2019. márc. 24. 07:13
 12/20 anonim ***** válasza:
16%
Elég gáz hogy már 23 évesen ennyire megvagy keseredve.
2019. márc. 24. 07:32
 13/20 anonim ***** válasza:
10%

Ha nem tetszenek a mai fiatalok ( lathatoan te se nekik😂😂) akkor oregebbekkel ismerkedj

Ezektol a dolgoktol nem lesz senki sem arrogans btw.

2019. márc. 24. 08:30
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a leírtak nagyrésze igaz. Sok tini úgy gondolja BÁRKIT megkaphat és azt hiszik hogy ők bármit megtehetnek, de ez nem csak melegekre igaz és nem csak 18 éves korig. Sajna a melegek között aki jól néz ki idővel ilyenné válik, mert sok barommal találkozik a rómeón. Én naponta kapok levelet, hogy pénzért szexelne velem pedig képem sincs kint és huszonéves vagyok. Ahogy azt is tapasztalom, hogy öreg és igénytelen emberek írnak magas elvárásokkal. Szóval érdemes egy picit a másik oldalról is megnézni.
2019. márc. 24. 09:49
 15/20 anonim ***** válasza:
93%

Hány olyan 16-18 évest ismersz, aki tanulás helyett minden héten elmegy vagy Párizsba, vagy a Himalájába? Én örülnék egy olyannak, aki elmúlt már 18 és elvinne ide-oda. :D

Heteroknál és melegeknél is van ilyen réteg minden korosztályban, hogy farokképért könyörögnek, pénzesek és non-stop csak a szexről van a duma.

Alapból tiszteletlenség nem válaszolni az üzenetekre, vagyis csak akkor ne írj vissza nekik, ha ők se jeleznek. Ilyenkor írd le neki, hogy "figyu, ha nem tudsz válaszolni alapvető kérdésekre, akkor miért várod el, hogy válaszoljak?". És ha neki áll még följebb, akkor tiltsd le, idiótákkal nem tudsz mit kezdeni. Keress tovább inkább, csak szembe jön valamilyen normális is, csak éppenséggel nem a Grindr és Planetromeo phantomjai, akiknek még a kora is titkos, de azért követelik tőled a szexet. Ez is egy érdekes téma, hogy ha nem akarsz felrakni képet, akkor legalább adatokat keress és magyarázd meg, hogy miért nincs képed(pl. én nem akarom, hogy 62 éves Józsi bá szóljon nekem az utcán, hogy "láttalak Grindren").

Én sem a farokra hajtok, de én élem a sima tini életem, vagy sorozatozok, vagy elmegyek bulizgatni, vagy elemegyek egyet csavarogni(leginkább egyedül, mert mindegyik barátom messze van). Utazni meg nem tudok, mert max hétvégén tudnék, de akkor inkább kipihenem magam. És ezen okok miatt még szűz vagyok, nem volt senkim, se semmim, egyszer vallottam szerelmet, az is borzaszóra sikerült, mert a srácról kiderült hogy homofób. De bízok a sorsban, hátha lesz valami. 18/f

2019. márc. 24. 21:24
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Cöcöcö, mennyi megsértett, lekoptatott öreg meleg van itt... Uraim, mindenkinek rosszul esik a visszautasítás, ez tény, de azért ne sajnáltassuk magunkat. Ha 50 éves vagy, 140 kilo, ápolatlan és nem keresel jól, komolyan elhiszed, hogy a 20 éves modell srác majd viszonozni fogja az érzéseidet? Írja itt a 10-es válaszoló, hogy "Szerintem a fiatalok, azt hiszik bárkit megkaphatnak.. Pedig nem.. :D" – úgy hiszed? Ha egy modell srác csettint, akkor Te is, és mindenki más is sutba dobja a hangzatos, hülye elveit, és pincsikutyaként rohan utána. Ne akarjuk már magunkat megtagadni, kérem szépen, biológiai lények vagyunk, és ha feláll a farkunk, akkor az többnyire az elveink, és az erkölcseink rovására megy. Lehet ezt szépíteni, lehet itt bizonygatni, hogy "de én nem vagyok ilyen", de legbelül mindannyian tudjuk, hogy ez az igazság. Ezerszer hallottam, hogy hangoztatják az emberek, hogy ők nem akarnak egyéjszakás kalandokat, aztán az este végén úgyis egy melegbár sötétszobájában elégít ki orálisan jóképű ismeretleneket. Ami pedig az időseket illeti: ez van, a fiatalok között ritka, aki idősebbekre vet szemet, és ha találsz is olyat, "idősebb pasi" címszó alatt ő olyanokat képzel el, mint George Clooney, nem mint Woody Allen.

De visszatérve a te problémádra: ez nem arrogancia, ez sekélyesség, és ez generációs tünet. Egy olyan generáció nő fel a szemünk előtt, aki nem lázad, nem követ semmilyen eszmét, nem hisz semmiben, csak vakon fogyaszt. Nekik ez az életcég: az iPhone, a Hugo Boss, vagy Tommy Hilfiger ruhák, és, hogy elmenjenek Ibizára; a többi nem lényeges, mert emberi kvalitásokat nem lehet kiposztolni; azért nem jár több ezer követő az instán, ha elolvasol egy könyvet, vagy elmész az Operába. És ne is csodálkozzunk ezen: egy olyan világban, ahol a feministáknak az a baja, hogy ki milyen vécébe megy be egy étteremben, de a puncs.hu, vagy a Luxusfeleségek meg nyugodtan mehet a televízióban, és Vajna Timinek több feliratkozója van, mint bárki másnak, ne is csodálkozzunk, hogy a pénz ennyire központi helyet foglal el a fiatalok értékrendjében. Dolgozni macerás, meg ahhoz tanulni is kell; egyszerűbb ha kerítek egy gazdag faszit, ameddig fiatal vagyok és kívánatos.

És léteznek normális melegek a világban. Mondanám, hogy én is az vagyok (bár az előbbi cinikus kifakadásom miatt szerintem mindjárt jól megkapom a magamét), de én kicsit idősebb is vagyok (24), másrészről pedig még a melegek között is amolyan renegátnak számítok. Azaz, nem tekintem magam a melegközösség részének, nem sok meleggel barátkozom, nem járok meleg helyekre stb.

2019. márc. 25. 12:40
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

15-ös vagyok. Többnyire igazad van 16-os, mivel a mi generációnk azért passzívabb, mert több szülő csak legyint. Személyes esett, hogy egy osztálytársamba szerelmes voltam, bevallottam neki, és megutált, sz*rt kevert és zaklatással vádolt, miközben ő nem tanul, visszapofázik a tanárnak, nem csinál semmit, úgy viselkedik mint egy vadállat és sorolhatnám. És miért csinálja? Mert a szülő engedi neki.

Másik példa hogy az osztályunkban akármi van, folyton megy a nyavajgás, hogy "így nem jó", "úgy nem jó", nem csinálnak semmit, de meg vannak sértődve, hogy ha nem kapnak jutalmat.

2019. márc. 25. 21:35
 18/20 anonim ***** válasza:
94%

Ez valahol érthető.

25 éves korig általában az ember nem is szembesül a valósággal.

Maga az öregedés is annyira távolinak tűnik,meg egyfajta torz valóságban élnek.

Persze ez változó,de általában eddig a korig nagyon észrevehető.

Talán annak is van benne szerepe,hogy a mai fiatalabbaknak már nem egy olyan kirekesztő világban kellett felnőniük,mint az idősebbeknek.

Így beléjük is jóval kevesebb empátia szorul.

És tudod mi az érdekes?:)

Hogy pont ezek a fiatalok fognak idősebb korban úgy viselkedni,amit leírtál.Csak még nem tudják...

Aki fiatalon arrogáns,nagyképű,az idősebb korban sokkal nehezebben fogja megélni a visszautasítást,amikor már nem lesz annyira kelendő..

2019. márc. 26. 00:49
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

Lehet hogy igazad van, de gondolj csak bele, mikor te voltál fiatal, te is válogattál.

Ha megnézem a rómeón az 50-60-as korosztályt, nekik is ki van töltve, hogy mettől meddig keresnek és nagy részben ők sem keresnek idősebbet. Akkor hogy beszélünk kirekesztésről, mikor még az idősebb korosztálynak is van egy maximum korosztálya amit bevállal, és ők sem keresnek maguknál idősebbet?

Mondom én ezt 27 évesen, mondjuk én amúgy is az idősebb korosztályt szeretem (NEM KÉREK PRIVÁTOKAT, NEM TÁRSKERESÉS A CÉLOM ITT)

De hát vannak kivételek.

2019. márc. 26. 17:51
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

És sem vagyok idős,30 vagyok.

De már sok 20-on évesnek az is öreg:)

Aztán pár év és ők is elérik ezt a bűvös számot.

2019. márc. 26. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!