Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élettársam azt követelte, hogy feküdjek le a haverjával Úgy bánik velem, mint egy alsógatyával. Ahelyett hogy örülne hogy fiatal fiút megkapott. Mit tegyek? Haza már nem költözhetek. Én 20/f ő 41/f
Lehet, hogy szereted a férfit,aki az élettársadnak mondja magát, és lehet, hogy fuggsz tőle, de meg kell mondjam,ilyen alávaló szemét, gané emberről még nem hallottam.
Akárhogy néz ki, akármilyen volt eddig, bizonyította, hogy semmibe vesz. És ismeretlen is kívánom neki, és mindenkinek, aki ilyet tesz azzal, akit "állítólag " szeret, hogy nyomorult élete legyen, keserű magányban és még egy WC -s b...i se álljon vele soha szóba.
Te pedig , ha belementél ebbe, akkor nem sokkal vagy kulönb, kár itt sajnáltatni magad. Megérdemled, ha nem változtatsz.
Az érett férfiakat szeretem, nem a taknyosokat, akik csak dugni akarnak.
Igen ezt tisztán látni a kérdésedből. Az öregkanyok mindig komolyak.
Én 32 vagyok a párom 18 és 3 éve vagyunk együtt eszembe sem jutna sem neki sem nekem ilyen f@***** ja és mi együtt is lakunk tehát nem heti tali 3x kapcsolat ami most divat mert én azt nem mevezem párkapcsolatbak...
Szerintem hát nem tudom aki szereti vonzodik a masikhoz eszébe nem jutna más bu***** is hemperegni !!!
A párom biztos meg is őlne és igaza lenne!!
Nekem sem jutna ilyen eszembe soha!
Minden meleggel megszakítottam a kapcsolatot amiota ő van!
Gondolkodj el a kapcsolaton! Kellemes napot! :)
27 es olvasd el a jogszabályokat!
Mit fáj neked más boldogsága... én nem a neten élek úgy mint te szűz létére ... apuci anyuci kedvence .... pffff hanyok az ilyenektől mint te 😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!