Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élettársam azt követelte, hogy feküdjek le a haverjával Úgy bánik velem, mint egy alsógatyával. Ahelyett hogy örülne hogy fiatal fiút megkapott. Mit tegyek? Haza már nem költözhetek. Én 20/f ő 41/f
Figyelt kérdés
2019. márc. 19. 09:24
11/37 anonim válasza:
21 év korkülönbséggel mit vártál, hogy felnőtt férfiként fog kezelni? Ő élvezi, hogy irányít, hogy dominál és ahogy látom, te, annak ellenére, hogy nem akartad, mégis lefeküdtél a sráccal. Tudod egy tökös gyerek azt mondja, hogy nem és akkor pá-pá, van ennyi önbecsülésem, de te papucsként viselkedtél, szóval viseld a következményeket
12/37 A kérdező kommentje:
Kiszolgáltatott vagyok, és nem akarom elhagyni.
2019. márc. 19. 11:10
13/37 anonim válasza:
Akkor próbáld meg élvezni, van egy élettársad, meg egy szeretőd is. Mert ez nem fog megszűnni. Az tuti.
14/37 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem sem.
2019. márc. 19. 11:22
15/37 anonim válasza:
Egyébként volt olyan, aki tényleg komolyan vette a kérdést vagy csak belement mindenki a trollkodásba?
16/37 anonim válasza:
Azt írod, érett férfi kell, nem taknyos aki csak dugni akar. Embeeer, hát ez érett viselkedés, hogy lepasszol a szomorú haverjának?? Gondolkozz már -.-
17/37 anonim válasza:
szóval jobb úgy tenned, mintha egy rabszolga lennél, egy kiszolgáltatott ember, akinek MUSZÁJ azt tennie amit mondanak neki, mint hogy lábra állni, egyenes háttal kijelenteni, hogy TE mit akarsz?
Én elfogadom, hogy rabszolgaként és kiszolgáltatott, szerencsétlen gyerekként akarsz mutatkozni és cselekedni, de legalább annyira legyél tökös, hogy akkor nem rabolod a mi időnket és nem nyavalyogsz itt nekünk a te tehetetlenségeden.
Ha pedig úgy érzed, megfélemlitenek, bántalmaznak, akkor irány a rendőrség!
18/37 anonim válasza:
4.
A kérdező sem úgy tűnik, hogy hű de szerelmes lenne a párjába.
19/37 A kérdező kommentje:
Nem félelmít meg. Az elején tisztáztuk hogy ő írás nyít.
2019. márc. 19. 13:00
20/37 anonim válasza:
Akkor most panaszkodsz, vagy dicsekszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!