Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az szerintetek, hogy sok 50 körüli, hetero kapcsolatban élő férfi kezd nyitni a meleg partnerek irányába és férfit keres szexre?
Manapság egyre több helyről hallani, hogy családos emberek férfiakkal találkoznak, szexelnek. A tapasztalataitok alapján az megrontja-e a családi életét, lehetséges-e titokban tartani hosszú távon és ha így cselekszik valaki, tulajdonképpen mit kereshet?
Aki így él, az a meleg kapcsolatában inkább aktív vagy passzív szerepet vállal szerintetek?
Nem csak az 50-es korosztály.
Nekem van két ismerősöm családos, egyik 30 másik pasi 38.
Változó, hogy ki aktív és passzív.
Mert a mai 40-esek, 50-esek fiatal korában nem volt meg az az infrastruktúra (internet), ami lehetővé tette volna, hogy megéljék a vágyaikat már fiatalon.
A meleg és biszex kapcsolatok 99%-a az interneten jön létre, régen nem is tudom az a kevés, ami létrejött hogy tudott, mert én rohadtul félnék odamenni a való életben egy férfihoz, hiszen csak 10% az esélye, hogy ő is szereti a férfiakat. Na mindegy, szóval akik az önfelfedezésben nem tudtak ide eljutni fiatalon, azok ezeket később élik meg.
Ezek az emberek mind minimum biszexek, vagy homok voltak egész életükben, csak korábban nem tudták kiélni a vágyaikat és ezért volt egy részben vagy egészben hamis identitásuk.
Mert újra akarom élni azt, amibe 26 évesen az akkori barátnőm (!) vitt bele többször. Látni akarta ugyanis két pasi játszadozását. (A partner mindig ugyanaz volt) Közben persze masztizott. Aztán ő is beszállt.
És nem sértődött meg, amikor egyszer-kétszer később értem haza, és megmondtam, hogy a sráccal voltam. Csak picit haragudott, hogy neki nem szóltam.
Igaz az is, hogy őt egyszer a legjobb barátnőjével kaptam rajta. Szerencsére bevettek harmadiknak.
Jó lenne újra élni mindezt, ugyanilyen partnerrel.
f/47
Érdekes gondolatokat írtok a régi korszakról. Volt idő, mikor még büntetendő cselekmény volt a homoszexualitás, az emberek titkolták, hogy más irányú a vonzalmuk, mint a megszokott.
Mégis, bár ma minden nyitottabb és talán elfogadóbb, továbbra is vannak olyan emberek, akik később mernek nyitni a homo irányba, vagy csak akkor jönnek rá, hogy tulajdonképpen mit is szeretnének.
7. A kapcsolatok egy részében ma is van megcsalás, többségében nem jellemzően azonos neművel, hanem ellenkezővel. Nem véletlenül a házasságok elég komoly százalékában válás a folytatás, kapcsolatok esetében pedig a szakítás.
Nem tudom, mit könnyebb elfogadni, ha velem azonos, vagy ha velem ellenkező neművel csal meg a párom. Mert az egyik esetben olyat is kaphat, amit tőlem nem, a másikban meg ugyanaz, de mégis más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!