Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti összejönnétek egy vegán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DominikX kérdése:

Ti összejönnétek egy vegán fiúval/férfival? Meleg kérdés

Figyelt kérdés

Sok heterótól szoktam hallani, hogy ő bizony nem jönne össze vegán lánnyal( mert gondolom akkor ugrott az ötlet, hogy majd az asszony megsüti a húst, mire hazaértem).

Ezért gondoltam felteszek egy kérdést, hogy nálunk melegeknél mi a helyzet ilyen téren.

22/F p

2019. márc. 17. 10:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Engem pont nem érdekel, ha vegán csak ne akarjon "téríteni". Én eszem húst és szeretem is. El is készítem úgy ahogy nekem jó. Attól sem esek kétségbe, ha olyan ételt eszek amiben nincs hús. Tök finom vegetáriánus ételek vannak de bennem ne akarjanak bűntudatot kelteni azért mert "szegény bocit brühühü a vágóhídon...". Nagyon álszentnek érzem az egészet.
2019. márc. 17. 10:33
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem nézne ferde szemmel rám amikor hús eszem akkor igen. De a vegán ismerőseim alapján más a tapasztalatom.
2019. márc. 17. 10:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
8-10 vegán ismerősöm van, ebből 1, aki (elsősorban) egészsége miatt nem eszik állatit és ezért úgy kezeli a dolgot, hogy nem akarja másokra erőltetni a nézeteit. Az arányt látva nem tartom valószínűnek, hogy olyannal akadnék össze, aki abba a kis százalékba sorolható, de ha mégis, akkor nem lenne akadályozó tényező, hogy mit fogyaszt.
2019. márc. 17. 16:42
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Igen, mert én is majdnem az vagyok.
2019. márc. 17. 18:22
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Nem zavarna, ha nem lenne téma, és nem akarna rávenni, és nem hisztizne, hogy a jelenlétében ne egyek húst meg tojást stb.

Sose várnám el senkitől, hogy ételt tegyen elém, mire hazaérek.

2019. márc. 17. 21:40
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Persze. 🤗 Nem hiszem, hogy bárki is a táplálkozási szokások szerint választana párt magának. 😊 Vagyis remélem, hogy nem az alapján.... 🤔
2019. márc. 17. 21:50
 7/13 anonim ***** válasza:
91%

Én alapvetően nem tudom elképzelni, hogy vallásos pasim legyen. Randiztam már hívőkkel, hamar kijött, hogy nem passzol a személyiségünk, mert engem ne akarjon senki sem szektába rakni, meg ajánlgatni sem a közös elmebajt.

A vegánsággal ugyanez, ha nem kezdi el mondani, hogy így állatok, úgy fáj, így környezet, úgy teljes értékű táplálkozás, akkor oké. Ha kaját csinál nekem és ehető oké, nincs gond.

Én képtelen lennék úgy élni, hogy csak a köretet eszem meg egy kajában és azt mondom h az a főétel. Na meg a sajtról sem tudnék lemondani, pláne nem a tejről.

tl;dr ha normális velem és tiszteletben tartja h húsevő vadember vagyok, akkor ok, ha beszólogat, mesél erről, térítget, jehovázik nekem, akkor szoszi van

24

2019. márc. 18. 02:25
 8/13 ftf1983 ***** válasza:
100%
Szerintem ez addig nem probléma, amíg nem akarja a másikra ráerőltetni a vegánságát.
2019. márc. 19. 08:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Óvodás korom óta vegetáriánus vagyok, ebből adódóan: Igen, összejönnék vegán fiúval/férfival.

25/F

2019. márc. 20. 10:04
 10/13 anonim ***** válasza:
45%
Aki csak zöldséget eszik, az nem kakil büdöset. Tehát simán összejönnék ilyen pasival.
2019. márc. 20. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!