Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy vegán fiúval/férfival? Meleg kérdés
Sok heterótól szoktam hallani, hogy ő bizony nem jönne össze vegán lánnyal( mert gondolom akkor ugrott az ötlet, hogy majd az asszony megsüti a húst, mire hazaértem).
Ezért gondoltam felteszek egy kérdést, hogy nálunk melegeknél mi a helyzet ilyen téren.
22/F p
Igen. Nem zavarna, ha nem lenne téma, és nem akarna rávenni, és nem hisztizne, hogy a jelenlétében ne egyek húst meg tojást stb.
Sose várnám el senkitől, hogy ételt tegyen elém, mire hazaérek.
Én alapvetően nem tudom elképzelni, hogy vallásos pasim legyen. Randiztam már hívőkkel, hamar kijött, hogy nem passzol a személyiségünk, mert engem ne akarjon senki sem szektába rakni, meg ajánlgatni sem a közös elmebajt.
A vegánsággal ugyanez, ha nem kezdi el mondani, hogy így állatok, úgy fáj, így környezet, úgy teljes értékű táplálkozás, akkor oké. Ha kaját csinál nekem és ehető oké, nincs gond.
Én képtelen lennék úgy élni, hogy csak a köretet eszem meg egy kajában és azt mondom h az a főétel. Na meg a sajtról sem tudnék lemondani, pláne nem a tejről.
tl;dr ha normális velem és tiszteletben tartja h húsevő vadember vagyok, akkor ok, ha beszólogat, mesél erről, térítget, jehovázik nekem, akkor szoszi van
24
Óvodás korom óta vegetáriánus vagyok, ebből adódóan: Igen, összejönnék vegán fiúval/férfival.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!