Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan sráccal aki sminkeli magát, extra színű haja van és körmöt fest?
Legjobb barátom egyre jobban rá van függve, hogy ő csak így néz ki "elfogadhatóan" meg neki ez tetszik... De nem tudom, szerintem ettől pont hogy csak kevesebb komoly kapcsolatot tud találni. Van vagy 3 szín a hajában, régen csak fekete lakkot használt, most már 2 színt is fel szokott kenni a körmére, mert illik elvileg a hajához. Nem agyon sminkeli magát, csak alapozó, korrektor, szemceruza, púder. Most rá akar állni a szemöldök ceruzára... Passzív. Viccből rákérdeztem a póthajra, de arra azt mondta hogy nő azért nem szeretne lenni. Ti ilyennel összetudnátok jönni, ha amúgy belsőleg rendben van?
19/N
Biztos, hogy nem. Legyen természetes a haja, a körme meg legyen ápolt és festetlen, úgy a szép.
"Nem agyon sminkeli magát, csak alapozó, korrektor, szemceruza, púder." Bocs de ez agyonsminkelés... xD Korrektort használni még oké, ha valami bőrhibát kell eltüntetni, nade a többi? Jó úton van a nővé válás felé. De persze nyilván vannak olyan srácok, akik pont az ilyet keresik, de én pl. nem.
Számomra ez nagyon taszító. Valószínűleg kalandozni se kellene, komolyan randizni pedig főleg.
22/F
Nem.
De nem azért mert "hű én ezt most mennyire elitélem"...
Ha ettől jól érzi magát csinálja.
De nem tudnék vonzódni hozzá és férfik~nt tekinteni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!