Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan sráccal aki sminkeli magát, extra színű haja van és körmöt fest?
Legjobb barátom egyre jobban rá van függve, hogy ő csak így néz ki "elfogadhatóan" meg neki ez tetszik... De nem tudom, szerintem ettől pont hogy csak kevesebb komoly kapcsolatot tud találni. Van vagy 3 szín a hajában, régen csak fekete lakkot használt, most már 2 színt is fel szokott kenni a körmére, mert illik elvileg a hajához. Nem agyon sminkeli magát, csak alapozó, korrektor, szemceruza, púder. Most rá akar állni a szemöldök ceruzára... Passzív. Viccből rákérdeztem a póthajra, de arra azt mondta hogy nő azért nem szeretne lenni. Ti ilyennel összetudnátok jönni, ha amúgy belsőleg rendben van?
19/N
Simán összejönnék vele, egyáltalán nem zavar az ilyesmi :D
Az már alapból sokat elárul a személyiségéről, hogy bevállalja mindezt és az ebből adódó atrocitásokat, szóval már csak ezért is respect neki
20/F
"Viccből rákérdeztem a póthajra, de arra azt mondta hogy nő azért nem szeretne lenni."
Na majd ha kezd kopaszodni a kis tündérke, elgondolkodik a póthajon, meg hogy szeretne-e férfi maradni, mert az ilyennel is jár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!