Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti összejönnétek olyan sráccal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyan sráccal aki sminkeli magát, extra színű haja van és körmöt fest?

Figyelt kérdés

Legjobb barátom egyre jobban rá van függve, hogy ő csak így néz ki "elfogadhatóan" meg neki ez tetszik... De nem tudom, szerintem ettől pont hogy csak kevesebb komoly kapcsolatot tud találni. Van vagy 3 szín a hajában, régen csak fekete lakkot használt, most már 2 színt is fel szokott kenni a körmére, mert illik elvileg a hajához. Nem agyon sminkeli magát, csak alapozó, korrektor, szemceruza, púder. Most rá akar állni a szemöldök ceruzára... Passzív. Viccből rákérdeztem a póthajra, de arra azt mondta hogy nő azért nem szeretne lenni. Ti ilyennel összetudnátok jönni, ha amúgy belsőleg rendben van?

19/N

2018. aug. 17. 22:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
a szines haj bejon, nekem is volt, viszont a lakk es a smink mar kevesbe
2018. aug. 18. 12:17
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez határoz meg egy embert. Semmi köze hozzá - legalábbis nálam -, hogy tetszik-e, vagy nem. Egyébiránt pedig szeretem a színes hajakat.
2018. aug. 18. 12:53
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Simán összejönnék vele, egyáltalán nem zavar az ilyesmi :D

Az már alapból sokat elárul a személyiségéről, hogy bevállalja mindezt és az ebből adódó atrocitásokat, szóval már csak ezért is respect neki

20/F

2018. aug. 18. 17:38
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Összejönnék vele :D nekem semmi problémám ezzel, ez is csak egy stílus, ha meg még jó is hozzá az alakja/arcformája, akkor még jól is állhat neki.
2018. aug. 18. 18:41
 15/22 anonim ***** válasza:
82%

"Viccből rákérdeztem a póthajra, de arra azt mondta hogy nő azért nem szeretne lenni."

Na majd ha kezd kopaszodni a kis tündérke, elgondolkodik a póthajon, meg hogy szeretne-e férfi maradni, mert az ilyennel is jár...

2018. aug. 18. 22:48
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem nem jön be egy fiún a festett haj, főleg nem a hupilila, vörös, kék, zöld színekkel. Sminkelés és körömlakk sem.
2018. aug. 19. 10:41
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedni ismerkednék vele, utána meg vagy tetszik a személyisége, vagy nem. :D
2018. aug. 19. 17:18
 18/22 anonim ***** válasza:
74%
Pohárszedő a melegbárban?
2018. nov. 5. 12:39
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
A festett haj akkor nem gond ha természetes színre van festve. De pl egy kreol, alapból Sötéthaju fiúnak nem áll jól a szőke. Ugyanúgy nem áll jól egy hófehér bőrű fiún a fekete haj, mert kiemeli a fekete az arc legaprobb hibáját is.
2018. nov. 5. 17:19
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy lepontoztok, de semmi esetre sem! Még akkor is, ha meleg, nézzen ki, mint egy férfi... Ne pedig mint egy sarki qrva... Bocs!
2019. jún. 12. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!