Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iskolában milyen kalandok történtek veletek?
Figyelt kérdés
Mondjuk az öltözőkben, vagy ha mentetek úszásra, vagy osztálykiránduláson, vagy délután amikor már nem volt bent senki, stb. Csináltatok valami meleg dolgot osztálytársaitokkal? Esetleg ebben a korban de nem osztálytárssal (táborok; stb.)? Főleg a közelmúlt èrdekelne!
A KÉRDÉST NEM KELL SZIDNI HA NEM TETSZIK AKKOR NE VÁLASZOLJ!
2019. márc. 18. 16:16
11/13 anonim válasza:
Nem igazán meleg, csak sima recskázás 3 oszt.társsal általánosban. Fakultáció előtt, és néha csak simán, az utolsó óra után. Mindez a wc-ben. Mindenesetre ÉN (de szerintem a többiek is) nagyon élveztem/élveztük.
A koliban aztán több is volt! :)
12/13 anonim válasza:
Ha tesi az utolsó óra, akkor páran zuhanyzunk és akkor történnek dolgok.
13/13 anonim válasza:
Én nemrég az osztálykiránduláson "összemelegedtem" egy fiú osztálytársammal. Több előjel is volt már korábban, hogy érdeklődünk egymás iránt. A szálláson úgy jött ki a szobaelosztás hogy 2 fiúnak külön kellett lennie a többiektől. Mi "vállaltuk" hogy mi legyünk azok. Este erotikus témákról beszélgettünk kettesben. Abból az lett, hogy mutassuk meg. Utána hogy verjük ki. Aztán végül egymásnak csináltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!