Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iskolában milyen kalandok történtek veletek?
Figyelt kérdés
Mondjuk az öltözőkben, vagy ha mentetek úszásra, vagy osztálykiránduláson, vagy délután amikor már nem volt bent senki, stb. Csináltatok valami meleg dolgot osztálytársaitokkal? Esetleg ebben a korban de nem osztálytárssal (táborok; stb.)? Főleg a közelmúlt èrdekelne!
A KÉRDÉST NEM KELL SZIDNI HA NEM TETSZIK AKKOR NE VÁLASZOLJ!
2019. márc. 18. 16:16
1/13 anonim válasza:
Másra csapjad ki, ne a történeteinkre!
2/13 anonim válasza:
Nem értem miért kell ilyen buta bunkó stílusban válaszolni...
Tény, hogy a kérdés egyértelműen a feltevő furcsa szexuàlis szükségleteit hivatott kielégíteni, de azért ha nem tudtok értelmesen válaszolni, akkor pörgessetek tovább...
3/13 A kérdező kommentje:
Eddig tényleg nagyon értékes válaszok születtek. A jövőben azért az ilyen válaszokat mellőzzük.
2019. márc. 18. 17:25
4/13 anonim válasza:
Egyszer majdnem megb*sztak matekból
5/13 A kérdező kommentje:
Akkor ne válaszoljatok köszi.
2019. márc. 18. 18:07
6/13 anonim válasza:
Max annyi hogy aki szexibb, azt titokban stírölöm
7/13 anonim válasza:
Nem vagyok kifejezetten meleg, ezért nekem nem volt valami üdtő érzés, mikor négy másik fiú vett kezelésbe
8/13 anonim válasza:
Ezt hogy erted kedves #7es kérdező?
9/13 anonim válasza:
Ha nem kifejezetten, akkor hogyan vagy meleg, kedves elöttem kettővel szóló?
10/13 anonim válasza:
Igen mosdoban szoptam mar le haverom parszor lyukasoraban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!