Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb 25-40 éves korosztály szereti a fiatal 14-18 éves fiúkat?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok.2019. márc. 7. 20:22
11/20 anonim válasza:
Elegge kedvelik, de ha odaadoan sz.psz akkor azt is szeretni fogjak es meghalaljak sok vitaminnal ;)
Tapasztalat ;)
12/20 anonim válasza:
16 felett, ha már látványosan férfiasodik és nem kisfiús már a teste akkor lehet. fiatalabbal semmiképpen, de inkább nekem is a 20-25 körüliek jönnek be, ők már tudják mit akarnak.
33/aktív
13/20 anonim válasza:
Én nagyon tudnám szeretni, ha arcra és testalkatra tetszik, és viselkedésre nem nagyon gyerekes már.
14/20 anonim válasza:
Nekem pont a 25-40 évesek jönnek be. 15/p
15/20 anonim válasza:
Gyertek es vigyetek el egy körre mert nagyon kanos vagyok pls
16f
16/20 anonim válasza:
16f huzogasd kicsit a kis kukidat majd elmulik a kanosság
17/20 anonim válasza:
Én is hasonló korú férfit keresek, persze jól karbantartott, magára odafigyelő úriembert. 16/f/p
19/20 anonim válasza:
Ja aztan mentek a rendorsegre feljelenteni hogy xy megeroszakolt
Kis kocsogok
20/20 anonim válasza:
Hali. 33 vagyok, kinézetre, Szabolcs megye. Ha van fiatal, akkor írhattok privátvan, aztán lehet, hogy lesz egy jó éjszakánk együtt 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!