Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb 25-40 éves korosztály szereti a fiatal 14-18 éves fiúkat?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok.2019. márc. 7. 20:22
1/20 anonim válasza:
Na ez engem is érdekel xdd még benne vagyok 14-18 korosztályba
2/20 anonim válasza:
Ha vékony-sportos vagy legalább vékony, akkor imádom:) Én is sportos 35.
4/20 anonim válasza:
Én pont azt szeretem ha nem túl vékony egy fiú.
5/20 anonim válasza:
Sajnos igen, megveszek értük, de csak epekedek értük, egyrészt mert általában a heterók jönnek be, vagy mert abszolút nem is lennék az esetük.
27/F
7/20 anonim válasza:
Nem igazán.
Inkább a 20-25 közötti fiús twinkek,és a 25 feletti férfias,kigyúrtak:)
Egy 18 év alatti nekem még nagyon gyerek..
8/20 anonim válasza:
Nem kimondottan, legtöbbjüknek még fejlődnie kellene jellemben, vagy agyilag vagy testileg vagy ezek kombinációi (nem bántó szándékkal mondom). A 20-30-as srácok többnyire már kiforrottak, náluk az utolsó facverés óta eltelt idő kevésbé határozza meg hogy mit akarnak :D
9/20 anonim válasza:
14-16 az nagyon kisgyerek
Aki rajuk izgul az ugorjon a vonat elé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!