Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nagyon homofób és állandóan a melegeket szidja az nem lehet hogy maga is meleg?
"Minden egészséges élőlénynek van két alapvető ösztöne: önfenntartás és fajfenntartás. A homoszexualitás az egyiket kizárja, tehát betegség"
Önfenntartás nálam megvan, ahogy szerintem a legtöbb melegnél.
A fajfenntartásról meg annyit, hogy van 3 csaj ismerősöm akik évek óta szeretnének gyereket, hetero kapcsolatban vannak, de nem jön össze nekik, ezek szerint betegnek nevezhetem őket. Köszi a felvilágosítást.
Ha fajfenntartás miatt létesít valaki szexuális kapcsolatot, ezek szerint az normális, de a heterok sem mindig a fajfenntartás miatt szexelnek, ide sorolhatnám a maszturbálást is, akik maszturbálnak betegek?
A szexben már annyi pozitúra van, meg ott a cumi is, szerintem az sem a fajfenntartás miatt van, akkor az is abnormális.
"A fajfenntartásról meg annyit, hogy van 3 csaj ismerősöm akik évek óta szeretnének gyereket, hetero kapcsolatban vannak, de nem jön össze nekik, ezek szerint betegnek nevezhetem őket. Köszi a felvilágosítást."
Jó eséllyel meddők, ami szintén betegség. Szívesen.
"Ha fajfenntartás miatt létesít valaki szexuális kapcsolatot, ezek szerint az normális, de a heterok sem mindig a fajfenntartás miatt szexelnek, ide sorolhatnám a maszturbálást is, akik maszturbálnak betegek?"
A szexet is a fajfenntartási ösztön miatt kívánjuk, függetlenül attól, hogy éppen akarunk-e gyereket vagy sem. Te hol voltál biológiaórán?
Ha a homoszexualitás mint szexuális beállítottság betegség, akkor a heteroszexualitás is az.
A betegséget elvileg gyógyítani lehet, sokan zárnák táborokba a melegeket, akkor a heteroszexualitást is lehet gyógyítani, ergo, egy heteroból is lehet meleg, oda vissza kell működnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!