Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kolis közös fürdőtől parázok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kolis közös fürdőtől parázok tanács?

Figyelt kérdés

Sziasztok 24 éves vagyok és basszus én tudom más annyira örül, hogy lett ez az, kaland stb, láthatott másokat, de az én agyam teljesen másképp kattog, én félek, nagyon parázos, hogy elkell menni zuhanyozni a koleszban, pedig büdös nem akarok lenni :(

Félek a merevedéstől, zavarna ha bámulnak, szo szerint remegek ha belekell gondolni hogy más fiuk meglátnak pucéran, szégyellem is a testem vannak bajok...

Nem értem én miért gondolkodok mindig másképp, lenne lehetőség látni fiukat és mégis igy viselkedem :(

Ötlet?

#homoszexualitás #biszexuális #Közös koli fürdő
2019. febr. 19. 08:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Kacsa az kemény :D nem sokan járnak kacsával :D jópofa

Oldaná a hangulatot :D

2019. febr. 19. 20:18
 22/28 A kérdező kommentje:
Na akkor azzal kell mennem xD gumikacsával, majd mondom "Aki velem zuhanyzik azzal osztozon a gumikacsán" xD
2019. febr. 19. 23:25
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Elég csábító ajánlat :D pár feles után még lehet vevőt is kapsz rá :D
2019. febr. 19. 23:29
 24/28 A kérdező kommentje:

Naaa lefürödtem 😄 hurrá, nem volt semmi, de láttam egy jo boxert xD volt egy srác de mindent szabályosan csináltam

És ujabb kérdés merült fel, hogy a fenébe kell normálisan lezuhanyozni ha gombos? :$

Basszus xD azt hittem elröhögöm magam, mert ahoz hogy tudj fürdeni nyomni kell a gombot folyamatosan na most vagy rosz kabinban voltam, vagy mert olyan a működése xD valaki volt már hasonlo helyzetben? XD hogy az istenbe kell ugy lefürdeni xD katasztrofa xD meg volt ilyen hőfok szabályzo rajta is valami gomb amit féltem nyomogatni hátha elrontom vagy hideg zuhanyt kapok xD

Mivel pont meleg jött belőle igy eszem ágába se volt állitani rajta xD

2019. febr. 20. 10:34
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Pöcköld ki a gombot.

Beállítod a jó hőfokra és kipöckölöd. Csak vigyázz bele ne törjön.

2019. febr. 20. 11:32
 26/28 A kérdező kommentje:
Jol van :D remélem nem töröm el xD azt niagara lesz xD
2019. febr. 20. 14:56
 27/28 anonim ***** válasza:
Zuhanyoztál már?
2019. febr. 23. 19:07
 28/28 A kérdező kommentje:
Öm a 24#-es válaszomban már leirtam
2019. febr. 24. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!