Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Planetromeon ha valikel beszélgettek/ismerkedtek és felhív magához ti belementek?
Nálam mindig van gázspray, mert (melegségtől függetlenül) egyszer már ki akartak rabolni az életben.
Nem tudom erre értetted-e a félénkséget. Amúgy nem szokott gond lenni az emberekkel. Az írásképén és a képeken amiket küld azért lehet látni alapjaiban a másikról, hogy mennyire normális
XD ezeknek az embereknek nem tartottak biztonsági előadásokat? Egy tetves képet bárhonnan tud szerezni az ember. Nem tudom szabad e linkez betenni,de ez fog törtenni veled ha nem válogatod meg milyen random emberhez mész fel.
Csak akkor megyek bele, ha:
1. Kaptam róla képet
2. Tudom a teljes nevét
3. Tudom előre a pontos címet, ahová megyek
4. Opcionális: Ismerősnek jelöl Facebookon, és lecsekkoltam az adatlapját, ez alapján rögtön kiderül ha a fentiek közül bármelyik is kamu lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!