Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak szerintem ultragáz ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem ultragáz ezt kiírni planetromeon?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre több ilyen profilt látok,akik kiírják,hogy

HIV teszt negatív,és odaírnak egy időpontot,hogy 2018 szeptember:D

Oké,szép dolog,ha valaki rendszeresen jár tesztre,de most ettől még honnan tudhatod,hogy azóta hány emberrel szexelt,és arról igazat mond-e az illető:D

2018. nov. 9. 20:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Igazad van ez tényleg nagyon gáz!
2018. nov. 9. 20:25
 2/11 A kérdező kommentje:

Másrészt lehet fura gondolkodás,de szerintem azok járnak tesztre,akiknek sok partnerük van.

Legalábbis én erre következtetek.

2018. nov. 9. 20:26
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Gáznak nem mondanám, de nekem se nagyon tetszik, főleg, hogy tök értelmetlen, 1 hónap az ablakperiódus, ha közben lett pozitív, ugyanúgy bebukhat. Ha meg ennyire óvatos, hogy kiírogatja, meg elvárja hogy kiírják, úgyis gumival fog szexelni.
2018. nov. 9. 20:35
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem ezek a profilok szexpartner kereső céllal vannak ott, ezért van ez kiírva.
2018. nov. 9. 20:47
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Hát gáz,de méginkább gáz csak úgy belemenni valamibe,és fertőzést kapni
2018. nov. 9. 21:07
 6/11 anonim ***** válasza:
13%
nem tudom mi az a platreitkrnamiafahszom, de bárhova gáz kiírni ilyet, igen.
2018. nov. 9. 21:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Igazat megvallva a legbiztosabb még mindig az óvszer.

Azt ír ki amit akar, vagy elhiszed vagy sem.

2018. nov. 10. 08:16
 8/11 kovpet ***** válasza:
100%

Ez olyan mint egy emailbe beleírni, hogy vírusmentes.

Persze. Mindegyik azt mondja :)

2018. nov. 10. 09:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha alkalmit keres, még megérthető lehetne, de akkor már gumi... Bár vannak olyanok, akiknek fontosabb gumi nélkül, mint biztonságosan.

És ott van tényleg, amit írtatok: azóta hány fő volt meg neki, igazat mond e, meg ugye az ablakperiódus. :/

2018. nov. 10. 14:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem használok romeot de grindren ugyanez van és szerintem egyáltalán nem gáz. Nyilván nem szentírás, de ha valakinek ott van, hogy az utóbbi 1-2 hónapban csináltatott tesztet, akkor azért valószínűsíthető, hogy az illető törődik az egészségével. Akinél viszont az van kinn, hogy utoljára másfél-két éve volt teszten, azt inkább kerülöm, ha valószínűsíthető, hogy az illető gyakran váltogatja a partnereit, akkor egy pozitív undetectable is sokkal kisebb kockázat.
2018. nov. 10. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!