Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kolis közös fürdőtől parázok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kolis közös fürdőtől parázok tanács?

Figyelt kérdés

Sziasztok 24 éves vagyok és basszus én tudom más annyira örül, hogy lett ez az, kaland stb, láthatott másokat, de az én agyam teljesen másképp kattog, én félek, nagyon parázos, hogy elkell menni zuhanyozni a koleszban, pedig büdös nem akarok lenni :(

Félek a merevedéstől, zavarna ha bámulnak, szo szerint remegek ha belekell gondolni hogy más fiuk meglátnak pucéran, szégyellem is a testem vannak bajok...

Nem értem én miért gondolkodok mindig másképp, lenne lehetőség látni fiukat és mégis igy viselkedem :(

Ötlet?

#homoszexualitás #biszexuális #Közös koli fürdő
2019. febr. 19. 08:50
1 2 3
 1/28 Gyépésmérnök ***** válasza:
75%
Ha leesik a szappan, ott egye meg a rosseb, vegyél másikat, de le ne hajolj érte :)
2019. febr. 19. 09:06
 2/28 anonim ***** válasza:
43%
Én egyik ilyen tusoloban sem szegyelltem magam, bar mondjuk en izmos vagyok és a méretem is nagy mégblankadtan is , de hidd el nem igen figyel senki ilyen helyen a másikra
2019. febr. 19. 09:09
 3/28 anonim ***** válasza:
91%

Csak fordulj befelé a fal felé.

Nem fognak nézni feltűnően és te se nézz feltűnően senkit.

Egy gyors pillantás és ennyi. Nekik is van neked is van ámen.

Hidd el fogsz még ott látni több dolgot is mint egy merevedés. És ezt ők is tudják.

2019. febr. 19. 09:26
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hamar megszokod és visszagondolva nevetni fogsz magadon. Még jó is lesz, meglátod. F( kolis))
2019. febr. 19. 09:34
 5/28 A kérdező kommentje:

Áh bár ugy lenne, hogy mosolyoghatnék rajta :$ de ugye az ELSŐ lépés, rástresszelek, befeszülök phuu, amugy is szociális gondokkal küzdök xD kifutnék a világból, ha egyszer észre venném bámulnak áh én attol nem boldog lennék hanem pánik lenne xD a fejem majd szét pukkana, volt egy korszakom amikor basszus elvörösödött a fejem ha pánikba estem

A 2#-es válaszolonak meg ha én is izmos lennék, a méret mondjuk sose zavart, máson sem, de ha izmos lennék én is könyebben mennék zuhanyozni xD ott feszitenék a zuhanyzoban, egy kis önbizalom hiány is van igen xD de maaaajd... valahogy igyekszem, max megprobálok akkor zuhanyozni amikor senki vagy max 1-2 ember tévedne be a zuhanyzoba

Utálom hogy mindenért pánikolok

2019. febr. 19. 10:55
 6/28 anonim ***** válasza:
82%

Kezdj el edzeni akkor.

Pár hónap múlva lesz egy kis önbizalmad.

2019. febr. 19. 11:04
 7/28 A kérdező kommentje:

Ráadásul, olyan nyomivagyok, mert ugye egy normális hetero srác az nem félősködik azaz a többség más pasik előtt hanem ledob mint pl szobában, én meg olyankor nem érzem magam nyugodtnak, kényelmesnek xD az a nyanvadék szemem saját akarattal bir, ugyhogy szo szerint át vetem magam pl kolesz szobában az ellentétes irányba csak hogy semmit ne lássak, multkor volt egy szobában, ott az egyik srác egyből vetkőzött xD hát mondom ejjj, vagyis jaaaj xD és már fordultam is olyan srác fele akin boxer kivül volt más is, és én basszus ilyen vagyok, full ellentétes, én nem joool megbámulom, inkább vetülök másmerre xD

Nekem a kolesz nem áldás hanem stresszes környezet, mint aki háborus övezetbe került xD

2019. febr. 19. 11:04
 8/28 A kérdező kommentje:
6#-os ez nem rosz ötlet de amig nincs izom addig stresszelek és ha stresszel az ember tudod emészti megát, meg a kaját ami az izmoknak kell, egy harc lesz a fürdés xD
2019. febr. 19. 11:06
 9/28 A kérdező kommentje:

Majd meg a mission impossible zene én meg lopakodva tartok a zuhany fele

"Taaan taaan. Tantan taaan taaan tantan tararaaa tararaaa tara" xD

2019. febr. 19. 11:10
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Önuralom és akaraterő kérdése.

Fejben kell eldőlni a dolognak.

2019. febr. 19. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!