Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kolis közös fürdőtől parázok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kolis közös fürdőtől parázok tanács?

Figyelt kérdés

Sziasztok 24 éves vagyok és basszus én tudom más annyira örül, hogy lett ez az, kaland stb, láthatott másokat, de az én agyam teljesen másképp kattog, én félek, nagyon parázos, hogy elkell menni zuhanyozni a koleszban, pedig büdös nem akarok lenni :(

Félek a merevedéstől, zavarna ha bámulnak, szo szerint remegek ha belekell gondolni hogy más fiuk meglátnak pucéran, szégyellem is a testem vannak bajok...

Nem értem én miért gondolkodok mindig másképp, lenne lehetőség látni fiukat és mégis igy viselkedem :(

Ötlet?

#homoszexualitás #biszexuális #Közös koli fürdő
2019. febr. 19. 08:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért stresszelsz, mert nem vagy elégedett a méreteddel, de inkább azért mert meleg vagy és nem akarod, hogy rájöjjenek.

Egyszer-kétszer bemész tusolni és megszokod, szerintem nem azzal lesznek elfoglalva, hogy téged bámuljanak.

Másrészt, ha szégyenlős vagy, miért kell akkor zuhanyoznod, mikor más is? Vrd meg amíg végeznek, vagy menj előbb te.

2019. febr. 19. 12:01
 12/28 A kérdező kommentje:

A méretem nem zavar, a melegség inkább, pedig nem vagyok uzis, meg az hogy megvárom őket arra is válaszoltam hogy esetleg olyan időpontban megyek amikor ritkábban mert nem egyszerre mennek mint a birkák hanem mindenki amikor ráér, mert egy egész szint fürdik ugyan ott, de mivel más kurzusaik vannak stb (egyetem) igy az nem kerülhető ki hogy "senki" ne toppajnon éppen be.

Ahogy belegondolok, nem a méretem zavar nem, a testem, hogy ő vékony, vagy izmos, vagy jo segge van, vagy jo combja, nekem meg olyan... husos, össze vissza, vagy a szőr... ,igy átgondolva talán még izmosnak se kéne lennem amit előzöleg irtam, ha nem lennék szőrös, de a lábam biztos nem szörteleniteném, vagy a popom, stb

Ooh ne ezek járnának a fejembe, nem jutsza ilyen eszembe, csak megyek aztán kijövök 😪 ezért kell egy kis tanács, bátoritás stb, hogy ebből ne legyen probléma

2019. febr. 19. 12:53
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se kellene paráznod!

Ha a tested miatt teszed, az hülyeség.

Azt hiszed, mindenki kigyúrt, szép izomzattal megáldott. Ha majd több férfi testet látsz, rá fogsz jönni, hogy másnak még olyan sincs.

Ha meg merev leszel, az se zavarjon. Másnak is feláll. Hátaztán.

Igaza van a srácnak. Fejbe kell eldölnie a dolognak.

Bátorság!!!!

2019. febr. 19. 13:01
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

A szőr se zavarjon.

Nekem kiváltképp tetszik a szőrös fenék, és állítom, hogy nem vagyok egyedül vele.

2019. febr. 19. 16:07
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

A szőrön lehet segíteni de nem vagy hamvas kislány, szóval ne parázz.

Ott is lesz pár Chewbacca.

2019. febr. 19. 16:25
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Biztos mesz strandra nyaron. Semmi kulonbseg. Menj be furdogatyaban es meg van oldva. Vagy az is megoldas hogy reggel korabban kelsz es akkor zuhanyozol. Akkor nsm szoktak lenni. (tapasztalataim szerint.)
2019. febr. 19. 18:14
 17/28 A kérdező kommentje:

Na mondjuk ez durva de Balatoni vagyok és nem :D strandra se megyek xD

Najooo ott mondjuk az "egyedül lét" miatt, nem akarok egyedül menni Balatonra fürdeni. Rosz

De amugy az ötletek szuperek, ez lesz az első közös fürdös cuccom, eddig mindig ugy volt hogy otthon fürödtem, vagy olyan helyen ahol volt "privát fürdés" kis magán szféra

A fürdőgatyát lehet egy picit feltünőnek gondolom... ebben a koleszban elég sok alsogatyás embert láttam fürdeni menni szoval lehet azt a technikát kihagyom de a többi jo, a falfelé fordulva, kora reggeli fürdés jol hangzik, aztán talán hozzá szoktatom magam ahhoz hogy ne zavarjon ha más is van a zuhanyzoban :)

2019. febr. 19. 19:40
 18/28 A kérdező kommentje:
Meséljek, ha lesz valami? XD
2019. febr. 19. 19:41
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen!

Gatyába ne zuhanyozz mert kicikiznek!!!4! (még gimiben mindennaposnak tekinthető, de vannak olyanok akik nem nőnek fel és felnőtt fejjel is beléd kötnek)

Légy férfi és vetkőzz le!

Neked is van farkad nekik is van. De ne lássák rajtad, hogy félsz!

Még1x mondom fal felé, ha kíváncsi vagy csak fél szemmel, és ne feltűnően!

Az időpont meg mindegy, előbb-utóbb úgy is összefutsz valakivel.

Fel a fejjel nem fognak megerőszakolni, mindenki tisztálkodni (is) jár oda.

Az első hét kellemetlen, utána hozzászoksz.

2019. febr. 19. 20:03
 20/28 A kérdező kommentje:

Ne mutassam ki hogy félek? :$

Ez olyan mintha megkérnél valakit hogy egy oroszlánokkal teli ketrecben ne mutassa ki hogy fél xD külömben megeszik

Joo azért azt vágom, hogy nem erőszakolnak meg, az ujjam is nehezen fér be a fenekembe xD hát még ha megakarnának erőszakolni 😂😂 ott pusztulok xD

Na akkor a tanácsaitok alapján, fürdő gatyát ne vigyek, gumi kacsát se vihetek? :3 xD vagy van az a gumikacsa uszogumi xD ami a derekamon lenne xD meg uszoszemüveg meg vizipipa, békaláb és "PERFECT I am ready" xD

2019. febr. 19. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!