Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homoszexuálisok miért akarnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuálisok miért akarnak egyből szexet és nem értik, hogy hetero vagyok?

Figyelt kérdés
Regisztráltam egy meleg társkeresőre, mert haverkodni szeretnék melegekkel. Én fiatal hetero vagyok és egyből mindenki szexet akar, meg többet barátságnál. sőt valaki fizetne is nekem. ez normális? miért nem lehet csak simán barátkozni velük?

2019. jan. 25. 20:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Hetero persze...

En meg a kinai pápa vagyok

Ez csak kornyezet felmérés mik a lehetosegek

Egyik munkatarsam nagyon nem birta a melegket azt mondta hogy kirazza a hideg ha egy fiu hozzaérne aztan kb 1 ev utan o probalkozott be nálam

2019. márc. 27. 07:44
 22/22 anonim ***** válasza:
81%
Miért regisztráltál meleg társkeresőre azért, hogy barátkozz melegekkel, úgy, hogy te az állításod szerint hetero vagy. Egyébként azért, mert a szex egyszerűbb, mint a barátság.
2019. jún. 12. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!