Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuálisok miért akarnak egyből szexet és nem értik, hogy hetero vagyok?
"Mert a melegeknél a haverkodás azt jelenti, hogy szex után megiszunk egy sört kábé."
Ez nagyon jó, de így igaz xD
Szerintem normálisan töltsd ki az adatlapod. Gondolom rómeón vagy fenn.
Jelöld be, hogy csak barátság.
Intim paramétereid részt ne töltsd ki, főleg ha XXl-es a méreted :D
Ha csak amúgy is barátokat keresel a méret nem lényeges, másrészt pont erre fognak ugrani azok akik szexet keresnek.
Írj egy RÖVID bemutatkozást, hosszút felesleges úgysem olvassák, főleg ha van kint képed.
Leírod 2-3 mondatban, hogy barátokat keresel, milyn célra (példa: közös hobbi programokra). Ha van hobbid, azt is írd le mi, tegyük fel szeretsz fotózni, ha más is ilyen, akkor már megvan a közös érdeklődési pont.
Meg írd oda azt is, nem szexet keresek, aki ilyen jellegú levelekkel keres meg, annak nem válaszolok.
Ha annyira nem méltat, hogy elolvassa a profilod, te se méltasd annyira, hogy válaszolj a levelére.
Nem vagy te hetero
Esetleg bi lehetsz csak nem tudod elfogadni magad
Mert "trófea" vagy. Valamiért sok meleg srácot izgat, ha ő "avathat be" egy heterot... Kicsit túl van pörögve nálunk melegeknél a szextéma, azt hiszem :D
Próbáld meg a lehető legszürkébb profilt összedobni, és írj rá olyan srácokra, akiknek szintén be van jelölve a barátkozás opció, jobbat nem tehetsz.
24/F
Mert őket a legkönnyebb megtalálni, főleg hogy ők maguktól jönnek :D
Hidd el, sokan vannak azok is akik csak barátkozni szeretnének. Őket viszont meg kell keresni, mert én úgy tapasztaltam hogy ők "csendesebbek" ilyen téren, mint azok akik nyomulósak.
Amúgy szerintem tökmindegy hogy hetero vagy meleg vagy, aki nem képes felfogni azt amit az adatlapon leírsz magadról(mit keresel, stb.), az a személy ha szexet akar, akkor is rád ír..(tapasztalat)
Nem tudom ez miért van, de van..:D
Bár miután tételesen kiírtam hogy egyáltalán nem érdekelnek az ilyen emberek, ez alább maradt. Talán neked is ezt kellene tenned.
Nem hinném mert akkor ellentmondás szűrhető le a kérdés leírásából:
"haverkodni szeretnék melegekkel",
"hetero vagyok"
Ezért kérdeztem meg mi célból akar barátkozni melegekkel ha nem társ/szexuális indíttatásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!