Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A transzneműek menstruálnak?
Menstruálást is elő tudnak nekik idézni vagy hogy zajlik ez?
Most néztem videót egy transz nőről... Mi van a táskámban... és volt nála tampon is... de ő ugye férfiból lett átoperáltatva...
hülye legyek ha értem ezt az egészet :D
igen igen őt néztem én is :D :D
fura :D én nő vagyok és hetero, de meg nem mondtam volna amúgy, hogy nem született nő :D
:D Dehogy tudnak!!! Csak játszák az eszüket a női kellékekkel.
#4 A menstruációkor a méh megvastagodott nyálkahártyája válik le, és ürül ki. Ehhez a semmi köze a petefészeknek. :D És még tetézed is a tudatlanságodat olyan butaságokkal, hogy a párok szerveket cserélnek, azok meg még működnek is utána!!! :D
Az emberi test nem egy doboz, amiből kivesznek dolgokat, és átrakják egy másikba! :D
A nő és a férfi szervezete is komplex rendszer, ugyanúgy, mint egy galaxis. Mindennek precízen megvan a helye, és a funkciója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!