Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A transzneműek menstruálnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A transzneműek menstruálnak?

Figyelt kérdés

Menstruálást is elő tudnak nekik idézni vagy hogy zajlik ez?

Most néztem videót egy transz nőről... Mi van a táskámban... és volt nála tampon is... de ő ugye férfiból lett átoperáltatva...

hülye legyek ha értem ezt az egészet :D

2019. jan. 18. 23:42
1 2
 1/14 anonim válasza:
2%
Igen, menstruálnak!
2019. jan. 18. 23:46
 2/14 A kérdező kommentje:
de hogy a francba ha nincs női ivarszervük ?
2019. jan. 18. 23:48
 3/14 anonim ***** válasza:
98%
Nem menstrualnak.
2019. jan. 18. 23:49
 4/14 anonim válasza:
4%
megoldják azt, mivel a nemi átalakító műtéten akár transzplantálhatnak is nekik donorból petefészket. Nem is ritkja eset, hogy ha valaki férfi akar lenni a másik pedig nő akkor együtt mennek műtétre és kicserélik amit kitudnak, nyilván a petefészekre, méhre és a herékre gondolok, mert az ideg a péniszben és a vaginában szükséges az orgazmushoz a késöbbiekben, ezeknek átvágása nem túl szerencsés, de már dolgoznak rajta!
2019. jan. 18. 23:51
 5/14 anonim válasza:
100%
Lol én is kb 23:40 körül néztem azt a videót. Vörös hajú "csaj" meg volt egy műfa.s is a táskájában. Ugyanez a kérdés fordult meg a fejembsn. Sztem nem menstrualnak csak noknek erzik maguknak ezért hordanak maguknal
2019. jan. 19. 00:07
 6/14 A kérdező kommentje:

igen igen őt néztem én is :D :D

fura :D én nő vagyok és hetero, de meg nem mondtam volna amúgy, hogy nem született nő :D

2019. jan. 19. 00:11
 7/14 anonim ***** válasza:
65%
Nekik a seggük vérzik mint abban a South Park epizódban
2019. jan. 19. 00:15
 8/14 Karena26 ***** válasza:
97%

:D Dehogy tudnak!!! Csak játszák az eszüket a női kellékekkel.

#4 A menstruációkor a méh megvastagodott nyálkahártyája válik le, és ürül ki. Ehhez a semmi köze a petefészeknek. :D És még tetézed is a tudatlanságodat olyan butaságokkal, hogy a párok szerveket cserélnek, azok meg még működnek is utána!!! :D

Az emberi test nem egy doboz, amiből kivesznek dolgokat, és átrakják egy másikba! :D

A nő és a férfi szervezete is komplex rendszer, ugyanúgy, mint egy galaxis. Mindennek precízen megvan a helye, és a funkciója.

2019. jan. 19. 00:23
 9/14 A kérdező kommentje:
hát igen, ezért is néztem furán... mert ilyenről nem hallottam...
2019. jan. 19. 00:25
 10/14 anonim ***** válasza:
14%
Sőt! Szülnek is! Agyukban annyi hülye, süket gondolatot! De ez nem jár menstruációval! :D
2019. jan. 19. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!