Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek/transzneműek! Ha lenne ilyen, nektek kellene?
Nem. Sok nehézséggel jár melegnek lenni (eleinte rejtőzni, aztán felvállalni, párt találni, stb), de ez tesz azzá, aki vagyok. Ha nem lennék meleg, egészen mások lennének a barátaimmal kialakított kapcsolataim, másokhoz vonzódnék, más lenne az egész életem.
Gyógymódnak nem mondanám... inkább egy teljes karakterváltozást eredményező tényezőnek sorolnám ezt be.
Nem vágyom olyasmire, amit a mostani életemben nem kaphatnék meg, ha igazán küzdök érte, kivéve talán, hogy képes legyek varázsolni, de ettől eltekintek tényleg nem...
22F Bi uni vagyok.
Ez az én véleményem, sokáig elnyomtam és egyebek aztan elfogadtam és azóta boldog vagyok, és nagyon a sorsban hiszem, ezáltal nem venném be, mindennek úgy kell lennie ahogy az van szerintem.
Ha 10 évvel ezelőtt kérdezed akkor valószínüleg igent mondok. Most már nemet. Mi változott? Már nem érzem magam bűnösnek vagy betegnek az érzéseim miatt. Már úgy látom, hogy a probléma nem bennem van hanem abban aki úgy gondolja, hogy az én életem nem ér annyit mint az ő "jóízlése". Most már úgy látom, hogy a kérdésed úgy volna helyes átfogalmazni, hogy "Ha lenne olyan gyógyszer amitől a másik nemhez vonzódnál akkor bevennéd?" És miért így tenném fel a kérdést? Azért mert ebben a formában a heterók is meg tudnák válaszolni és rájönnének, hogy a melegek miért mondanak rá nemet.
A transznemű ellentéte pedig a cisznemű vagy röviden cisz. Ők azok akik a biológiai nemükkel azonos nemünek érzik magukat.
Utolsó: Akkor miért nem tervezel külföldre költözni, vagy tenni az lmbt jogokért? Ezek elérhető dolgok, amikért apró lépésenként minden ember tehet.
A család alapítás nem elérhetetlen és nem is kell érte eldobnod azt aki vagy.
(Kérdező: Már válaszoltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!