Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok ti mit tennètek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti mit tennètek a helyedben? Hogyan kèrdezzek rá?

Figyelt kérdés

Több mint egy ève vagyunk együtt a párommal, jól megvagyunk a szex is működik, semmi okom panaszra. Viszont úgy érzem, hogy valamit mègsem oszt meg velem, van olyan szexuális vágya amit szègyell és ezért nem akarja elmondani? Kèrdeztem már tőle de konkrét dolgot nem mondott és ennyiben maradt. Szeretem és csak azt szeretném hogy tényleg megnyíljon, ha van valamilyen fètise vagy különleges szexuális vágya.

Előre is köszönöm a segítséget!

2019. jan. 16. 19:47
 1/2 anonim ***** válasza:
11%

Hold on! Én tudom a választ: pelenka fétise van...

- thank me later. 20/f

2019. jan. 16. 19:52
 2/2 Spiritrobber ***** válasza:
85%

Ha egyébként nagyon bensőséges a kommunikációs viszonyotok akkor talán nem lesz ez probléma....

Talán kérdezz rá pár dologra konkrétan vagy áruld el, hogy te mit próbálnál ki már ha van ilyen.

Ha valóban parázik de kezdeményezel ilyen jellegű beszélgetést talán ő maga is könnyebben veszi a dolgot.

Az ellazuláshoz, ha szükséges italozzatok kicsit a beszélgetés előtt, kevesebb gátlás talán jobb eredményre vezethet.

2019. jan. 16. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!