Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El szeretném veszteni a szüzességem! Hogyan kérdezzek rá?
Figyelt kérdés
A bátyám barátnője nagyon tetszik nekem. Régóta kapcsolatban vannak. Egyszer végighallgattam ahogy szeretkeznek. Azt szeretném ha elvenné a szüzességemet. Tudom furán hangzik, de benne megbíznék, hogy nem röhög ki.2019. jan. 3. 08:52
1/9 anonim válasza:
ezt inkább hanyagold szerintem.. nézelődj másfele, mert ez így eléggé gusztustalan lenne..
2/9 Mjanos24 válasza:
Szerintem is hanyagolt!mert ha k kezdesz a bátyát csajával,rosszabbul járhatsz!inkább keres másik csajt!vagy menny el egy escord csajhoz ha el szeretnéd veszteni a szuzeségetet!biztos van a baráti körötben olyan lány aki tetszik!?,de a bátyád csaja tiltott gyümölcs!!!
3/9 anonim válasza:
Nem kiröhögni fog, hanem lekever két nagy pofont.
4/9 egytitokzatoslány válasza:
És lehet hogy tökön is rúg 😉
6/9 A kérdező kommentje:
De Kb fél perc az egész- :(
2019. jan. 3. 14:10
7/9 anonim válasza:
Ha a bátyád lennék agyba főbe vernélek.
8/9 anonim válasza:
Fordítva te szeretnéd, ha a bátyád a te nőddel szeretne egy kicsit szexelni? Csak úgy próbából....
Neked ez simán oké lenne?
Válaszold meg, és aztán inkább nézegess másfelé.Egyébként a szüzesség nem valami betegség. Nem kell elveszíteni minden áron, legyen az olyan, hogy azzal fekszel le, akit szeretsz. MErt az elsőhöz kötődünk... Nem mindegy hát, hogy ki lesz az...
9/9 anonim válasza:
Nemrég volt itt egy srác, aki átengedte volna a nőjét egy haverjának, hasonló "fél perc az egész" érveléssel. Keresd meg, dugd meg a csaját,és mindenki boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!