Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kérdezzek rá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzek rá?

Figyelt kérdés

Hogyan kérdezzek rá?

Párommal tegnap análisan szexeltünk. Utána ő nagyon törölgette a farkát és ment megmosni. A nagy hévben akkor nem gondolkodtam, de azóta nem tudom kiverni a fejemből, hogy mi van, ha baleset történt és olyan lett a farka :/ annyira cikinek érzem. Valahogy rá szeretnék kérdezni, de nem tudom, hogy hogy lenne a legkevésbé kellemetlen. Vagy hagyjam inkább? Jajj olyan rossz érzés, remélem, hogy nem ment el a kedve tőlem.

2018. jún. 14. 08:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

előre elnézést.

bmeg, nehogy már te érezd magad rosszul azért, mert anális szex közben véletlenül olyan ett a farka, minek tette oda, ha ezzel baja van?

nem hipózhatod ki magad, az emberi testnek megvannak a természetes funkciói, a bélben meg bélsár van, ha valaki análszexel, az ezzel ne foglalkozzon vagy ha nem tetszik neki, ne csinálja

de úgy ne tegyünk már, mint ha minden normális biológiai folyamat meg testi sajátosság vmi szégyelni való dolog lenne

2018. jún. 14. 08:07
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Miért nem gumival csináltátok? 😂
2018. jún. 14. 08:09
 3/9 anonim ***** válasza:
38%

:D ez jó!

De mi a gond azzal, hogy "Drágám, tegnap szaros lett a fa**od?" :D Rövid, tömör, lényegre törő.

Nem kell ezen nyavalyogni... :P

2018. jún. 14. 08:09
 4/9 anonim ***** válasza:
15%
ha már utána nem nyaltad le, akkor most késő bánat! Legközelebb szépen nyald fényesre! ;)
2018. jún. 14. 08:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem erre kar rafeszulni
2018. jún. 14. 08:31
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

Reméljük, hogy tőled nem, de az anális szextől elment a kedve. :D

Vagy a te kezdeményezésed volt? Neked hiányozna?

2018. jún. 14. 08:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Le kell szarni 😀...
2018. jún. 14. 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:
bárkivel előfordulhat van víz és tusfürdő.
2018. jún. 14. 13:33
 9/9 anonim ***** válasza:
En menstruaciokor vagyok igy. Neha neha csinaljuk olyankor. Elotte akarom mindog. De mikor megtortenik, es neha mikor a vegen kihuzom es neha hat piros kicsit, mindog azt mondom magamban, hogy mi a francnak mentem mar megint bele. Legkozelebb varok par napot. Ezeket foleg mosakodasnal mondom. De mikor ujra odakerulok, mindig elfelejtem. Ugy hogy nyugi. Tudta, hogy a fenekedbe teszi. Ha olyan is lett, nem halt bele. Lemosta es ennyi. De szerintem tokre egyszeruen egyenesen kerdezz ra, hogy dragam mikor anal utan kimentel mosakodni, csak sima rutin mosas volt, vagy olyan lettel kicsit? Esetleg nagyon?
2018. jún. 14. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!