Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzek rá?
Hogyan kérdezzek rá?
Párommal tegnap análisan szexeltünk. Utána ő nagyon törölgette a farkát és ment megmosni. A nagy hévben akkor nem gondolkodtam, de azóta nem tudom kiverni a fejemből, hogy mi van, ha baleset történt és olyan lett a farka :/ annyira cikinek érzem. Valahogy rá szeretnék kérdezni, de nem tudom, hogy hogy lenne a legkevésbé kellemetlen. Vagy hagyjam inkább? Jajj olyan rossz érzés, remélem, hogy nem ment el a kedve tőlem.
előre elnézést.
bmeg, nehogy már te érezd magad rosszul azért, mert anális szex közben véletlenül olyan ett a farka, minek tette oda, ha ezzel baja van?
nem hipózhatod ki magad, az emberi testnek megvannak a természetes funkciói, a bélben meg bélsár van, ha valaki análszexel, az ezzel ne foglalkozzon vagy ha nem tetszik neki, ne csinálja
de úgy ne tegyünk már, mint ha minden normális biológiai folyamat meg testi sajátosság vmi szégyelni való dolog lenne
:D ez jó!
De mi a gond azzal, hogy "Drágám, tegnap szaros lett a fa**od?" :D Rövid, tömör, lényegre törő.
Nem kell ezen nyavalyogni... :P
Reméljük, hogy tőled nem, de az anális szextől elment a kedve. :D
Vagy a te kezdeményezésed volt? Neked hiányozna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!