Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdezzek rá milyet szeret vagy fazonra igazított puncival nagy csalódást nem okozok neki?
Már a nadrág kigombolásig eljutottunk, de nem ment tovább, legközelebb viszont szeretném ha tovább menne, de nem tudom tetszik-e neki majd a puncim. Srácok mit szerettek milyen legyen? Az enyém sima, csak egy függőleges csíkot hagyok. (Képet nem küldök!)
Én 23 vagyok, a pasi 38
Ha jó ízlése van, egyébként is szereti majd, ha csíkot hagysz. :)
Nekem az a nagy kedvenc!
F/33
Kigombolta a nadrágod és? Megnézte hányas méret, vagy mi?
Dedó.
Hihetetlen mennyire nem menő már a kommunikáció. 37 éves vagyok, annó amikor ismerkedtem, jópár tartalmas online beszélgetés elengedhetetlen volt, a konkrét dolgot megtörténte előtt. Többek között, ezen tartalmas beszélgetések alkamával rengeteg dolgot meg lehet tudni a másikról, akár a legintimebb szokásokról.
Ha ti is beszélgetnétek, legalább facebook messengeren vagy valamilyen chatprogramot, pár estén keresztül, megdöbbennél, mennyi mindent meg lehet tudni a másikról, oda-vissza.
De úgy tűnik, manapság az "1 udítő, pár kérdés majd dugás" a menő... Anélkül hogy lényegében ismern étek a másikat. Majd aztán ide jösztök nyavajogni hogy "vajon miért ilyen a pasim"...
Csak sóhajtok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!