Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdezzek rá milyet szeret vagy fazonra igazított puncival nagy csalódást nem okozok neki?
Figyelt kérdés
Már a nadrág kigombolásig eljutottunk, de nem ment tovább, legközelebb viszont szeretném ha tovább menne, de nem tudom tetszik-e neki majd a puncim. Srácok mit szerettek milyen legyen? Az enyém sima, csak egy függőleges csíkot hagyok. (Képet nem küldök!)
Én 23 vagyok, a pasi 38
2018. jún. 25. 15:50
21/24 anonim válasza:
Hát, pedig ilyen nagyon is látezik, sőt, általában ez a kimenetele a férfi és nő közötti barátságnak.
Vagy te arra gondolsz, hogy a korkülönbség túl nagy? Nem hiszem, ez nem olyan sok. Az én nőm is épp 23 volt, amikor megismertem, én pedig 38, és ebből még sose volt gond. Nem tegnap történt...
22/24 A kérdező kommentje:
19 Sajnálnak, hogy irigykedsz. :)
2018. jún. 25. 18:31
23/24 anonim válasza:
Igazad van, marhára irigy vagyok a vén kecskédre. :D
24/24 anonim válasza:
Sztem igazítsd fazonra, abból baj nem lehet :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!