Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Planetromeon komolyan mindenki ennyire vékony, vagy csak behazudják?
Figyelt kérdés
Nézem a profilokat, mindenki 170 centi és 60 kg körüli vagy az alatti... csak azért feltűnő, mert az utcán kevés ilyen vékony embert látok. Azt meg ezen az oldalon is látom, hogy a legtöbben lehetőleg alacsony, vékony és fiatal fiúkat keresnek, ezért gyanús nekem, hogy talán csalás van a dologban...2019. jan. 12. 00:19
1/9 anonim válasza:
Most teged ez miert zavar? Attol hogy te nem latsz ilyen embereket az utcan meg letezhetnek.
2/9 anonim válasza:
A probléma hogy a meleg világban sokkal jobban számít a test és az átlag vékonyabb is e miatt. Mig az utcán elvétve vannak ilyen srácok romeon ezek mind koncentrálódnak.
4/9 anonim válasza:
Amit leírsz az még egy normál kategóriába tartozó testtömeg index... Én nyolc cm-el magasabb vagyok és 60 kg és ja, fenn vagyok pr-en :P De láttam a sajátomnál sokkal durvább indexű embert is ott.
5/9 kovpet válasza:
Milyen életkorúakról van szó? 18 évesen ez nem ritka, 58 évesen meg azért nem sok ilyen ember van.
6/9 dlover válasza:
Snapchaten jeloljetek 18/f
Név dlover169
7/9 anonim válasza:
Amúgy nagyon sok a kamus is az oldalon, de azért akadnak igazi arcok is:)
8/9 anonim válasza:
Én is fenn vagyok planetromeon, 180 cm és 70 kg vagyok, nem kamus, de van aki vékonynak lát.
25/F/M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!