Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nincs gerinc sokakban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs gerinc sokakban az ismerkedésnél? Miért nem fér bele korrektnek lenni?

Figyelt kérdés
Ma is írt rám egy srác itt. A korom leírtam erre azóta egy szót se ír. (33) Erre mit mondjak? Miért nincs ennyi gerinc benne, hogy azt írja ne hari nekem az sok? Máshol is látok ilyet csak kép küldés után. Pedig benne van a pakliban a NEM. Ezt mindenki tudja. Erre nekik nem sikerül.
2019. jan. 1. 11:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

8-as embere válogatja.

Van akinek idősebb jön be, van akinek fiatalabb, van akit a mackósabb pasik izgatnak van akiket a kigyúrt. Embere válogatja.

Engem mindig is az idősebb korosztály izgatott. Szeretem a férfiasabb pasikat.

2019. jan. 1. 14:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Tinderre regisztráltam 4 hónapja. A sokadik üzenetváltás után és eltűnés után én is meguntam, és előfordult, hogy nem írtam vissza. Tudom, hogy kellemetlen, de meg kell értened neked is, hogy nagyon sokan már a sokadik próbálkozáson vagyunk túl
2019. jan. 1. 14:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Időpont ma 11:53

Ezzel biztosan a földig fogod lealázni. Valószínűleg öngyilkos is lesz, amiért kiírja a felhasználónevét. :O Azt a mindenit! Ekkora gonoszságot még a nácik sem műveltek.

2019. jan. 1. 15:02
 14/14 anonim ***** válasza:
81%

Azért, mert a virtuális világban nincsenek következmények. Az emberek pedig sok mindent megcsinálnak, ha tudják, hogy nem lesz következmény. Így pedig lehet egyszerre többekkel levelezni, aztán ha az egyikkel összejön valami, akkor válasz nélkül hagyni a többieket. Vagy képeket kérni, szexről beszélni, aztán lelépni, ha már kiverte magának a monitor előtt. Vagy csak egyszerűen töketlen ahhoz, hogy normálisan tudjon ismerkedni, így a sima beszélgetést nem fogja követni személyes találkozó, mert fél, hogy lebukik a környezete előtt.

Nekem volt egy másfél éves kapcsolatom, és amióta az véget ért idestova lassan hat éve, azóta folyamatosan fent vagyok társkeresőkön. Elvileg jól nézek ki, és ha az illető kulturált, és nem az a tipikus "azonnal mindent akárhol" ösztönlény, akkor még a szex is belefér.

Mindig a tartósságra törekedtem, de úgy voltam, ha nem lehet párkapcsolat, akkor legyen szexhaver. Utóbbi se akart nagyon működni, pedig elvileg velem baj nincs.

A nem válaszolás pedig nem alapjoga a felhasználónak, hanem a felhasználó taplósága. Ha nekem valaki nem jött be, akkor mindig megírtam neki. Szélsőséges esetek voltak (pl. zaklatások), akkor jöttek nálam a nem válaszolások, tiltások.

A koroddal pedig semmi probléma nincs.

31/F

2019. jan. 1. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!