Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs gerinc sokakban az ismerkedésnél? Miért nem fér bele korrektnek lenni?
Szerintem a korod nem vészes, sőt.
Engem mindig is a 30-40 közti korosztály vonzott, most is.
Engem példaául az zavar, hogy ha az ember kiírja a profiljára, hogy miért van ott, mit keres stb, nem olvassák, csak a képet nézik, és rögtön jönnek a faszképek, meg a szex most?
Na ilyenkor én sem szoktam válaszolni, de azért mert konkrétan leírtam az adatlapomon, hogy mi célból vagyok fenn, ha nem olvassa el, és hülyeségeket ír, nehogy már én magyarázzam el neki, miért nem ment válasz.
Ha annyira nem méltat, hogy elolvassa az adatlapom, én sem méltatom válaszra.
Akinek a 33 éved sok, az idétlen alak.Szerintem nem is tudja,mit akar, csak próbálkozik.
Én 49 vagyok, de nekem is ír sok nagyon fiatal, korai huszas....nyilvánvaló a többség miért teszi.
Viszont egy 30 - 42 közötti, akinek örulnék nagyon , sajnos nem.
Ízlések és pofonok. De az , hogy eltűnik,az általános jelenség minden társkeresőn, de nemcsak ott. A Ghosting jelenség ma nagy divat,pl sms-ben szakítani.
Udvariasság kérdése az egész,de bizonyos kor alatt ne várj udvariasságot. Sajnos.
Azért ne add fel, tuti lesz jobb, értelmesebb. BUÉK !
Rám itt írt egy korombeli, mert valamelyik szexhaveros kérdéshez írtam, hogy egy huszonéves izmos srác jöhetne.
Kérdezte, mi meg hogy, és azóta eltűnt. Pedig tök korrekten válaszoltam. Lehet, nem ilyet keres. Mindegy, mondjuk azért leírhatta volna. Szinte azonnal válaszolgatott addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!