Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma lehet ismerkedésnél a súlyom?
170-171 magas lehetek és 79-80 kg
25/fp
Én 173 vagyok, 82 kg.
Sajnos részben ülőmunkát végzek, így nem vagyok egy Adonisz, de itthon hasgéppel és plank-al próbálom kordában tartani az arányokat, igaz, enyhe pocak van.
Bennem is felvetődött ez, de azt mondta nekem az nő ismerősöm, hogy a pasi 80-kg-nál kezdődik, ne aggódjak a súlyom miatt.
Nem probléma, sőt! Van akinek kifejezetten a dagik jönnek be. Mint pl nekem is. Párom majdnem 150kg és 173 cm.
Mindenkinek más tetszik.
Van akinek a vékonyak, van akinek a normál; sportos alkatúak, van akinek a kigyúrt, és van akinek az olyan akinek van egy kis pocija vagy éppen hatalmas pocija 😊
Nem vagyunk egyformák.
Sok sikert kívánok azért! 😉
26f (102kg 175cm)
A legtöbb embert szerintem igenis zavarja a túlsúly. Jellemzően azok jönnek azzal, hogy nem zavarja őket vagy sőt, bejön nekik, akik szintén túlsúlyosak és egyszerűen belenyugodtak a dologba. A sportos testalkatú emberek között nagyon nagyon kevesen vannak azok, akiket nem zavar 20 kg felesleg. Persze, ha téged se zavar, ha a partnered is túlsúlyos, akkor ez valószínűleg nem lesz probléma az ismerkedésben.
# 1/7 Időpont tegnap 13:19
Nem létezik helyi zsírégetés, attól, hogy hasgyakorlatokat végzel még nem lesz kevesebb zsír a hasadon, csak izmosabb leszel a zsír alatt.
Nekem kimondottan bejön, ha egy férfi nem olyan nádszál alkat.
Passzív vagy aktív vagy amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!